FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Niculae vrea să îi dedice toate golurile marcate la Dinamo fiicei sale: ”My little angel”

Autorul unicului gol al victoriei de la Galați, Marius Niculae s-a pozat ieri cu fetița sa, Raisa Elena, într-o atmosferă destinsă, după succesul
Autorul unicului gol al victoriei de la Galați, Marius Niculae s-a pozat ieri cu fetița sa, Raisa Elena, într-o atmosferă destinsă, după succesul "cîinilor"

Articol de - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 00:02

”Încă nu jucăm ceea ce dorim, dar vom creşte de la meci la meci”, e convingerea noului căpitan al ”cîinilor” după golul victoriei cu numărul 1.100 din istoria grupării.

Pe lîngă bonusurile de victorie, pe lîngă faptul că-şi ajută echipa al cărei lider este, Marius Niculae mai are un motiv pentru a-şi dori să puncteze de cît mai multe ori în primăvară. Trebuie să-şi ţină o promisiune făcută fetiţei sale, Raisa Elena, în vîrstă de 3 ani şi jumătate, căreia i-a transmis că-i va dedica foarte multe goluri în retur.

Cu Pandurii (1-2) a nimerit bara, la Galaţi (1-0), atacantul de 33 de ani a înscris unica reuşită a victoriei. "Tot ceea ce fac pe teren este pentru "my little angel", îngeraşul meu care-mi dă forţă în viaţă. Vom comunica mult, sper eu, şi-n timpul partidelor", a dezvăluit "Săgeată".

După ce-a înscris contra Oţelului, a mers în faţa unei camere de luat vederi şi i-a trimis bezele celei mici, care se uita, de acasă, la meci. A arătat şi apărătorile, cu numele fetiţei, pe care le poartă partidă de partidă de pe 5 noiembrie 2011, de cînd a marcat o "dublă" cu CFR Cluj (3-2)!

"Este şi o mică superstiţie, fiindcă a fost în preajma botezului celei mici, Raisa Elena reprezentînd tot ceea este mai important în viaţa mea", a mărturisit fotbalistul.

Referitor la situaţia lui Dinamo, căpitanul roş-albilor a precizat: "Aveam nevoie de această victorie, de la Galaţi, mai ales după eşecul de la Tîrgu Jiu. Încă nu sîntem la capacitate maximă, nu jucăm ceea ce dorim, dar creştem de la meci la meci. Este important că am cîştigat, şi după amicalele în care nu prea o făcusem, iar echipa va prinde încredere".

8 mai 2012 era data ultimului gol marcat de Niculae în tricoul "cîinilor", în victoria 1-0 cu Voinţa Sibiu

"FCSB, FCSB, dar Steaua rămîne Steaua, indiferent cum se va mai numi clubul. Sperăm să urcăm mult în clasament şi să ajungem să cîştigăm Derby-urile de România" (Marius Niculae, atacant Dinamo)

"L-am dorit mult pe Marius Niculae şi vrem ca reconstrucţia să înceapă cu el" ( Daniel Stanciu, manager general Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1745flo
1745flo  •  23 Februarie 2015, 23:36

Pai sa dea goluri in fiecare meci, sa se bucure si copilul ala ca lumea!:D

atudor099
atudor099  •  23 Februarie 2015, 19:13

Bravo Marius.Baietii din Dragasani te saluta si asteapta cat mai multe goluri.Sa-ti traiasca multi ani fericiti ingerasul.Numai bine!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Februarie 2015, 11:14

felicitari mariuse, chiar daca nu mai esti decat o ... sageata agale.)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează