FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFERURI

Marius Popa spre U Cluj » Preşedinte Pandurii, Eugen Pîrvulescu: "Aşteptăm oferte"

Marius Popa
Marius Popa

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2010 00:00

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a declarat că oficialii grupării din Târgu Jiu au avut discuţii referitoare la portarul Marius Popa cu finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, dar acesta nu a făcut o ofertă.

 

"Au fost ceva discuţii referitoare la portarul nostru Marius Popa cu finanţatorul clubului din Cluj, Florian Walter, dar nu s-a făcut nici o ofertă, aşteptăm să vină cu o eventuală ofertă pentru a discuta de vreun transfer", a spus Eugen Pîrvulescu.

El a precizat că jucătorul nu şi-a exprimat intenţia de a pleca. "Marius Popa nu şi-a exprimat până acum faţă de club intenţia de a părăsi echipa. A fost ceva vag, o întrebare de la Cluj, dar nimic concret. E un portar bun şi considerăm că e normal să prezinte interes pentru mai multe echipe. Noi luăm în calcul faptul că Popa este totuşi unul dintre portarii de mare valoare din Liga I şi că a apărat şi la echipa naţională şi de aceea este căutat. Sunt multe astfel de discuţii în această perioadă de iarnă, şi noi suntem interesaţi de alţi jucători aşa că e normal ca şi alţii să se intereseze, mai ales de jucătorii noştri care au avut evoluţii bune", a afirmat Pârvulescu.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (5)
tytovici
tytovici  •  10 Decembrie 2010, 01:02

sa plece popa sa vina hutan

tytovici
tytovici  •  10 Decembrie 2010, 01:01

sa plece marius popa ok sa il ia pe hutan e mai bun

gazistu
gazistu  •  10 Decembrie 2010, 00:02

??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close