FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL GALAŢI

Marius Stan a anunţat un nou transfer la Oţelul, dar şi numele unui jucător care pleacă

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 11:39

Preşedintele campioanei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a întărit ideea că politica dunărenilor este de a achiziţiona fotbalişti necunoscuţi, pe sume mici, pentru a nu risipi imediat banii veniţi de la UEFA. Marius Stan mai spune că Oţelul şi-a asigurat serviciile mijlocaşului de la Petrolul Ploieşti, Alexandru Benga.

Acesta a fost la un moment dat suspendat timp de 16 etape! Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a considerat că jucătorul se face vinovat pentru "dublă semnatură", atât cu clubul anterior, FC Braşov, cât şi cu gruparea ploieşteană.

PLEACĂ OCHIROŞII
Marius Stan spune că Oţelul va împrumuta la alte echipe fotbalişti care nu s-au impus în prima echipă în sezonul trecut:

"Nu vă aşteptaţi la nume sonore, că nu asta e politica noastră. Nu ne garantează nimeni că facem 10-15 puncte în Champions League dacă luăm 2-3 jucători. ;) Nu pleacă nimeni de la Oţelul, excepţie făcînd fotbaliştii care n-au prea jucat şi care vor fi împrumutaţi.

Probabil că va pleca Răzvan Ochiroşii, care sper să se întoarcă mai puternic la Galaţi. Perioada aceea fără jocuri la Steaua i-a dăunat foarte mult în plan moral", a declarat preşedintele Oţelului la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
umflorin
umflorin  •  15 Iunie 2011, 18:57

E clar ca sunt sanse de sub 10 % sa te califici chiar si in Europa League din grupa,avand in vedere ca suntem cea mai slaba din tota competitia,nu inteleg frustrati astia care comenteaza de la Steaua,Dinamo(mai putin),Timisoara,mai nou si Vaslui,voi ce Dumnezeu credeti ca ati face?....ati rupe norii?Otelul a castigat titlul,e o performanta maxima in Roamania respectati si fiti alaturi de "echipa" romaneasca din UCL,atat cat o mai avem si pe asta...o sa plangeti prin anii viitori si o sa doriti sa joace si Adunatii Fastaceni in o asa competitie si nu prea o sa se mai poata.

iulian_luk
iulian_luk  •  15 Iunie 2011, 00:26
Postat de ewwe pe 14 Iunie 2011, 13:01

INDIFERENT CU CINE VOR JUCA IN C.L. OTELUL VA FI PETARDA COMPETITIEI ...PREVAD 6-7 GOLURI INCASATE PE MECI

Taranusule, plange Terra, fugi si scarman-o cu sapa ca la toamna ai sa mananci doar vorbele postate "pi net ". Nu mai fii asa nervos ca vershi sticla cu vin peste butoanele de la computer si pierde "Cucuruzul Sef "un sclav, ca te electrocutezi nebunatic mic ce esti. Dar pierderea mare pt. familia ta este, vinul si atat

danotelu
danotelu  •  14 Iunie 2011, 22:57
Postat de ewwe pe 14 Iunie 2011, 13:01

INDIFERENT CU CINE VOR JUCA IN C.L. OTELUL VA FI PETARDA COMPETITIEI ...PREVAD 6-7 GOLURI INCASATE PE MECI

ewwe e nume de babuin de waslui. nu mai face tu premonitii la altii mai bine gandeste-te ce veti face voi in preliminariile C.L.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează