FOTBAL  »  Superliga  »  FC BARCELONA - MANCHESTER 2-0

Marius Stan: "Am văzut în Barca - Manchester jucători cu conturi pline, dar cu o determinare ieşită din comun"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Marius Stan, directorul general de la Oţelul, a spus că a fost fanul catalanilor ieri seară în finala Champions League contra lui Manchester United.

"A fost victoria fotbalului! Cu siguranţă că noi nu vom ajunge niciodată la acel nivel, dar măcar putem învăţa cîte ceva. În primul rînd atitudinea cu care trebuie tratat fotbalul. Am văzut jucători care, deşi au conturile pline, joacă cu o determinare ieşită din comun, de parcă de acel meci depinde situaţia lor.

Fotbaliştii noştri, deşi cîştigă infinit mai puţini bani, tratează total diferit jocul. A mai fost o lecţie de respect, atît în teren cît şi în tribune, în prima repriză nu ştiu dacă au fost mai mult de şase faulturi. Am putea învăţa aceste lucruri fără să ne coste nimic", a declarat Marius Stan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  28 Mai 2009, 16:16

totul pleaca de la mentalitate, de la felul cum sunt instruiti fotbalistii, apoi urmeaza modul de pregatire si conditiile in care se pregatesc. putem ajunge si noi acolo, dar cu investitii colosale si fara scandaluri care nu-si au rostul. de ce sa nu dai 4-5 milioane de eur pe un jucator despre care stii ca isi face treaba bine si care te poate ajuta? si 1 milion salariu anual. totul incepe de jos si cu o strategie bine pusa la punct, n-are cum sa nu reuseasca. daca as avea banii lui Gigi...

 •  28 Mai 2009, 16:14

Ai vazut "profesionisti"! Sunt jucatori pentru care, timp de 90 de minute, nimic nu mai exista in lume, decit daruirea totala si dorinta de a invinge. E normal sa te mire. La noi unii s-au "nascut" capre, altii se prostitueaza, altii acuza arbitrii, altii vor sa "joace" conducerea iar ei sa ia primele ... Unde te regasesti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează