FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL CAMPIOANĂ

Marius Stan are un pariu de onorat » Campion şi la maraton :)

Stan (56 de ani) n-a stabilit încă momentul în care va începe cursa spre Slănic-Moldova Fotomontaj: Adrian Dragan
Stan (56 de ani) n-a stabilit încă momentul în care va începe cursa spre Slănic-Moldova Fotomontaj: Adrian Dragan

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 21:04

Pentru că a luat titlu, Marius Stan e nevoit să onoreze un pariu şi să meargă pe jos 200 de kilometri, de la Galaţi pînă la Slănic-Moldova

Decizia TAS, conform căreia partida cu Pandurii nu se va mai disputa, a eliminat orice dubiu, iar Oţelul se poate considera în mod oficial "Campioana României". Vestea i-a bucurat la culme pe gălăţeni, dar l-a şi pus la treabă pe directorul general Marius Stan. Acesta trebuie să se pregătească bine pentru că are de parcurs pe jos 200 de kilometri. În urmă cu cîteva luni, oficialul gălăţean a făcut prinsoare cu un amic de-ai săi din Slănic Moldova că va merge pe jos de la Galaţi pînă la el acasă, dacă echipa sa va lua titlul.

"Sînt operat, dar sînt şi om de cuvînt!"
Stan spune că e gata să onoreze pariul: "Cînd fac o promisiune, o respect. Chiar dacă sînt operat la spate, voi încerca să fac acest drum sau măcar o parte din el. Probabil că îmi va lua patru sau cinci zile ca să ajung la Slănic-Moldova, dar sînt atît de fericit încît nu cred că mai pot simţi oboseala. În plus, mai mulţi suporteri şi-au manifestat dorinţa de a mă însoţi, deci nu mă voi plictisi pe drum". :)

"Sînt atît de bucuros, încît frustrările unora mă lasă rece. După victoria împotriva Timişoarei, am ştiut că sîntem campioni. Decizia TAS e normală. Acum, mai avem un «amical» cu Astra, sîmbătă, apoi putem petrece în voie"
Marius Stan, director general Oţelul

"Oţelul e o campioană nemeritată, păcat de munca jucătorilor şi de cea a lui Dorinel Munteanu. Un meci la «masa verde», trei puncte nemeritate, meciuri cîştigate cu arbitrii. Această echipă nu merita titlu, e de locurile 5-6"
Marian Iancu, finanţator Poli Timişoara

"Cu ajutorul băieţilor şi cu încrederea lui Marius Stan, un vis a devenit realitate. Vreau să o batem şi pe Astra ca să ne distanţăm în clasament, apoi ne pregătim de Champions League!"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

Bancul zilei pe gsp.ro
Gălăţenii Grahovac, Paraschiv şi Sergiu Costin urcă într-un taxi, bine dispuşi. Taximetristul îi întreabă: "Unde mergeţi?". Fotbaliştii răspund: "În Champions League!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
messii
messii  •  19 Mai 2011, 14:06

iancu ar trebui sa taca din gura si sa-i felicite pe cei de la galati,daca sunt asa buni trebuiau sa castige meciul direct si erau ei campionii Romaniei,chiar daca Galatiul a castigat cum a castigat cu Craiova ,Branesti

mircea33
mircea33  •  19 Mai 2011, 10:04

E Dananaie mai baieti nu Prepe!Off sunteti prosti tare mai ales comentatorii!

costy81gl
costy81gl  •  19 Mai 2011, 09:58

Bancul zilei e prost. Sunt sigur ca se poate face un banc mai bun cu numarul de antrenori ai stelei, care e posibil sa nu prinda Europa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează