FOTBAL  »  LIGA 1  »  OȚELUL

Marius Stan, cuvinte șocante: „Îi blestem și dincolo de mormânt!”

Ultimul club pentru care Marius Stan a lucrat este Petrolul, de unde a fost demis în luna ianuari
Ultimul club pentru care Marius Stan a lucrat este Petrolul, de unde a fost demis în luna ianuari

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 12:17

Marius Stan (62 de ani), fostul conducător al Oțelului Galați, a făcut o declarație controversată.

Întrebat care este cea mai mare dezamăgire din cariera lui, Stan a răspuns direct. „Ducerea la faliment a Oțelului de niște ticăloși, pe care și dincolo de mormânt, unde sunt unii, îi blestem!”, a spus Marius Stan, potrivit Prosport.

Final trist pentru Oțelul Galați

În aprilie 2016, Tribunalul București a decis ca echipa de fotbal Oțelul Galați să intre oficial în faliment. La acea vreme, era a doua lovitură pe care fosta campioană a României o primea în decurs de doar câteva zile, după ce retrogradase în Liga a 3-a.

Problema Oțelului a apărut după ce ANAF a ajuns la finalul cercetării și a reieșit că echipa trebuie să plătească Statului o sumă atât de mare încât era peste cea încasată de la UEFA din participarea în Champions League, sezonul 2011-2012, mai exact 20 de milioane de euro!

Suma a reieșit din diferența analizată de ANAF între impozitele plătite la Stat pe conventiile civile, cu care erau angajați fotbaliștii, și cea impusă de Stat pentru contractele de muncă.

2010-2011este sezonul în care Oțelul Galați a câștigat campionatul în România

14 ania condus-o Marius Stan pe Oțelul Galați

Citește mai multe știri de actualitate:

Un jucător infectat = Adio, fotbal! De ce se va opri Liga 1 chiar și dacă doar un fotbalist are COVID-19

Ce se întâmplă dacă Liga 1 va fi oprită DEFINITIV, după reluare » GSP prezintă toate detaliile

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (1)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  01 Iunie 2020, 14:53

La CFR Cluj a fost aceeasi situatie, au aplicat alte grile de impozitare numai ca aia nu au patit nimic. In momentul in care nu platesti contributii la salarii sau le platesti la nivel redus poti sa dai bani mai multi la jucatori si sa aduci jucatori mai valorosi. Pe langa faptul clar de evaziune fiscala rezulta si concurenta neloiala dupa parerea mea. Bun, Otelul a platit dar in cazul CFR-ului de ce s-a musamalizat totul ? 12 milioane de euro sunt bani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează