FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Stan îi face un portret DUR lui Gigi Becali: „Știți vaca aia care umple găleata cu lapte și apoi dă cu copita?”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 11:12

Marius Stan (62 de ani), actualul președinte al celor de la Petrolul Ploiești, fost personaj influent la Oțelul Galați, a vorbit despre situația de la FCSB, acolo unde Gigi Becali dictează într-un ritm amețitor tot ceea ce mișcă la echipă. 

„Nu are nicio logică fotbalistică ce se întâmplă acolo. Poate o fi vreo logică religioasă. Asta se întâmplă când îți bați joc de banii tăi doar pentru că așa vrei tu. E pur și simplu ilogic. N-am nimic cu Andronache, dar e posibil să ajungă să fie antrenor la acest nivel? FCSB e o echipă bulversată, fără orizonturi, care n-are nicio perspectivă. Nimic absolut! 

E păcat. Gigi Becali a făcut niște lucruri fantastice, în special pe plan uman și social. Dar știți vaca aceea care umple găleata cu lapte și apoi dă cu copita?”, a spus Marius Stan, la TV Digi Sport.  

Vezi și: 

VIDEO Ce a postat pe Instagram iubita lui Florinel Coman, după imaginile cu atacantul de la FCSB hărțuit pe străzile Bucureștiului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
shark_34
shark_34  •  29 August 2019, 21:16

O fi îngropat asta Otelul,însă e cea mai buna caracterizare făcută fariseului!Sper ca în seara asta sa se termine cu fotbalul pe rugăciuni și lingăi.

breitner
breitner  •  29 August 2019, 17:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  29 August 2019, 15:34

Nea Stane ai îngropat Oțelul Galați făcând datorii imense la cămătari, ai fost politician PSD, apoi UNPR, acum nu mai merge cu politica și ai devenit pamfletar? Te bagi aiurea în seamă...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close