FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - U CLUJ 3-0

Marius Stan: "Nu mă aşteptam la o victorie în maniera asta. Am jucat excelent!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2011 17:37

Preşedintele Oţelul Galaţi, Marius Stan, a vorbit despre victoria obţinută de gălăţeni în ultimul meci cu U Cluj, atunci cînd s-au impus cu 3-0.

"Sincer, nu mă aşteptam la o victorie în maniera asta, mai ales că veneam după o înfrîngere dureroasă, dar spre lauda lor, au jucat excelent. Nimeni nu poate contesta rezultatul. Noi suntem puternici prin spiritul de echipă, care nu seamănă cu nici unul de la altă echipă. Paraschiv, Giurgiu, Viglianti sunt oameni importanţi pentru Galaţi. Au şi eu momente bune, dar şi rele, cum la Tg.Mureş au fost praf toţi. Sincer, pe Ghencea mi-aş dori un meci nul între Steaua şi Vaslui, poate chiar o victorie a gazdelor.

Dorinel le-a spus jucătorilor, ca de obicei, să fie modeşti. Atunci cînd ne concentrăm, putem bate pe oricine. Nu joacă niciodată bugetele, personajele care ies în evidenţă, ci fotbalişti. Tare aş vrea să ne civilizăm. Aţi văzut că Ferguson a fost suspendat 5 etape pentru o declaraţie care nu era atît de dură.

Ieşirile necontenite ale unor conducători pun presiune pe arbitri, dar dacă nu ne debarasăm de comentariile astea, nu vom ajunge nicăieri", a spus Marius Stan la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
dellux
dellux  •  21 Martie 2011, 10:46

Nu Avram Iancu trebuia spanzurat la Tg. Mures ci Iancu de Timisoara!

foucold
foucold  •  20 Martie 2011, 15:20

Sunt un suporter al Otelului, am fost ieri in tribune, ca de fiecare data... Tin sa felicit suporterii Clujului (atat ai lui "U", de care sunt legat in mod special intrucat am facut facultatea in Cluj, cat si ai CFR-ului) care mi s-au parut de departe cei mai civilizati oameni care si-au incurajat echipa la Galati... M-a impresionat momentul final cand au aplaudat echipa Otelului minute in sir... Respecte si admiratie...

gekhy2003
gekhy2003  •  20 Martie 2011, 10:38

cu pandurii mai luam 3pct mare vrajeala :))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează