FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Marius Stan: "Szekely va pleca"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Preşedintele Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, în urmă cu cîteva minute, că, dacă va primi o ofertă bună, îi va da voie lui Szekely să părăsească echipa.

"La o ofertă corectă îi vom da drumul lui Szekely, aceasta este piaţa, n-avem ce face. Oricum, randamentul lui va fi în scădere dacă aude în continuu cî îl vrea o echipă sau. Noi sîntem un club mic şi trăim din vînzarea de jucători. Acest lucru reprezintă o parte importantă a bugetului nostru", a declarat oficialul gălăţean, la Special, pe sportro.

"Despre Szekely Marius Stan ştie că ne interesează, pentru că am discutat. El este timişorean, de acolo a plecat în fotbal, rămîne de văzut ce vom rezolva în privinţa lui", a spus Emil Roşianu, vicepreşedintele lui Poli Timişoara, în aceeaşi emisiune.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  19 Aprilie 2008, 15:13

daca ajunge la o echipa mare si face tusa un sezon se taie Szekely si e pacat de el ca joaca fotbal frum e unul dintre cei mai buni la ora actuala

 •  16 Aprilie 2008, 06:41

Daca ai nevoie de cursuri,laboratoare,seminarii,le gasesti aici.In plus ai un forum cu discutii inteligente,si alte sectiuni interesante.Daca vrei un domeniu gratuit posteaza la noi pe forum.

 •  15 Aprilie 2008, 23:50

da dayro o sa-l ia steaua shi o sa-l puna langa tine la tusat terenu'..ca oricum steaua cumpara tot

Vezi toate comentariile (6)
Comentează