FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică e pregătit pentru relația cu Becali: „Sună la pauză? Poate vede mai bine, dar nu sunt nici Mickey Mouse”

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia.
Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 22:15 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 23:54

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia.

Numirea lui Marius Șumudică la FCSB a venit de nicăieri. Antrenorul crede că va gestiona bine relația cu Gigi Becali, patron recunoscut pentru imixtiunile în alcătuirea echipei și în efectuarea schimbărilor. 

Marius Șumudică, pregătit pentru relația cu Gigi Becali

„Depinde de ceea ce înseamnă implicare. În momentul de față, eu nu cred că Gigi Becali ar avea o relație cu Șumudică în care să facă schimbări sau ceva de genul ăsta. Eu nu cred s-ar întâmpla lucrurile astea. 

A, să am o discuție cu el săptămânal, nu e niciun fel de problemă. Că va suna la pauză și dorește să vorbească cu mine, să îmi spună ceva, că vede mai bine din tribună sau de acasă, asta e altă problemă. Dar în fond și la urma urmei deciziile le iau eu, responsabilitatea este a mea. 

Sunt bun, mă ține, nu sunt bun, nu mă ține. Eu nu vorbesc neapărat de FCSB acum, eu vorbesc de un patron care ziceți dumneavoastră că se implică. Care e problema? Nu e niciun fel de problemă, dar nu sunt nici Mickey Mouse. Să nu credeți că eu sunt Mickey Mouse! M-aș bate la campionat, cu siguranță!”, a spus Șumudică, potrivit Prosport

Marius Șumudică e constestat de fani

Prezenți la Giurgiu, locul unde FCSB a jucat cu CS Universitatea Craiova, scor 0-1, ultrașii conduși de Gheorghe Mustață au scandat împotriva lui Marius Șumudică. 

Vă pot spune că Toni Petrea nu a mai vrut să stea, i-am dat timp să se răzgândească. A zis că nu, atunci am luat legătura cu Șumudică. Am rezolvat! Am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB - CS Universitatea Craiova: 

Becali, dat de gol » FCSB insistă pentru încă un jucător de la Botoșani: „Am vorbit, dar nu vă spun suma!”

Cristi Manea îi plânge de milă unui fotbalist de la FCSB: „Nu e corect ce se întâmplă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  20 Mai 2021, 14:46

Orice credeam ca se poate intampla in fotbalul romanesc, dar nu credeam ca Sumudica va intra in galeria antrenorilor slujbasi de la Fcsb !! Cu ce tupeu va da declaratii Sumudica la finalul partidelor, cand toata lumea stie ca ciobanul ii face echipa si schimbarile !! Cu aceasta trecere la Fcsb, Sumudica s-a descalificat ca antrenor de perspectiva !! Chiar asa foame de bani sa aiba ca sa accepte o asemenea oferta ?? Eu cred ca vor iesi mari scantei la Fcsb !!

markksson
markksson  •  20 Mai 2021, 12:02

DUPLICITAR Sumudica asta. Din motivul asta a luat-o in freza si in Turcia. Arunca niste chestii pe tapet sa vada daca tine - daca nu, sustine ca a glumit, ca el nu ar face niciodata anumite lucruri, etc.

pijama_din_tabla_irlandeza
pijama_din_tabla_irlandeza  •  20 Mai 2021, 09:12
Postat de kuba pe 20 Mai 2021, 08:26

Tu esti MINNIE MOUSE

Il stiu pe unu Mimi mouse !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează