FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Patronul din play-off l-a sunat pe Șumudică: „Mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al echipei” + „Iau titlul la pas!”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 16:06 / Actualizat marti, 19 martie 2024 16:21

Liber de contract după despărțirea de Gaziantep, Marius Șumudică (53 de ani) a dezvăluit ce discuție a avut cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

Tehnicianul care a luat titlul cu Astra și care în România a mai antrenat la echipe precum Rapid, FC Vaslui sau Concordia Chiajna spune că ar dori să antreneze în străinătate.

Tehnicianul susține însă că Mihai Rotaru i-a promis, într-o discuție privată recentă, că pe el îl va pune pe banca lui CSU Craiova, după despărțirea de Ivaylo Petev, dacă nu va avea niciun angajament.

Marius Șumudică dezvăluie: „Mihai Rotariu mi-a zis că eu voi fi următorul antrenor al Universității Craiova”

„Am multe contacte din Golf, îmi doresc să merg să antrenez în străinătate. Dar nu voi mai face greșeala să iau o echipă din mers.

Eu și Mihai Rotaru avem o relație specială. Am crescut împreună. Dar nu am lucrat până acum ca să nu ne certăm. Rotaru chiar m-a sunat acum două sau trei săptămâni. Mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică. Dacă voi fi liber”, a spus Marius Șumudică la Fanatik.

Marius Șumudică: „Iau titlul la pas în Superliga”

Tehnicianul e sigur că va putea fi din nou campion în Superligă. Întrebat de Robert Niță pe ce se baza când a spus acum ceva timp că ar lua campionatul la pas în Liga 1, Șumudică a zis: „Pe valoarea foarte scăzută a campionatului intern. Pe asta mă bazez. Toate echipele din play-off joacă prost, nu au constanță”.

Și a spus și cum poate fi convins să semneze: „Pentru mine nu mai contează banii. Clar că nu accept niciodată să-mi dai 5.000 sau 7.000 de euro. Dar dacă vad că e vorba despre un proiect OK, nu mai contează partea financiară. Eu sunt un om realizat din acest punct de vedere”.

Rapid are cel mai bun lot din Liga 1, în momentul ăsta poate alinia două echipe, lucru pe care FCSB nu-l poate face. Și CFR Cluj are un lot echilibrat

- Marius Șumudică

VIDEO. GSP LIVE » Marius Șumudică la Petrolul? Ovidiu Ioanițoaia: „Am vorbit cu el acum câteva zile”

Citește mai multe știri din Superligă:

Dependenți de Florinel Coman » Pe ce loc s-ar fi aflat FCSB în clasament fără golurile sale decisive
SUPERLIGA
Dependenți de Florinel Coman » Pe ce loc s-ar fi aflat FCSB în clasament fără golurile sale decisive
Cum nu-i place lui Dioszegi! 3 episoade din „cazanul” de la Sepsi: momentele care au dinamitat atmosfera la Sfântu Gheorghe
SEPSI
Cum nu-i place lui Dioszegi! 3 episoade din „cazanul” de la Sepsi: momentele care au dinamitat atmosfera la Sfântu Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
dandana
dandana  •  19 Martie 2024, 23:04

Șumudică nu este adus ca cere jucători buni la Craiova. Eu fac pariu ca ar veni mulți precum Maxim și alți la Craiova cu Șumudică. Dsr penteu rotaru nu se poate asta, ar baga bani prea mulți în echipă. Tot aud ca a investit 20 de milioane, bai dar sponsori, bani din televiziuni unde sunt?

dandana
dandana  •  19 Martie 2024, 23:00
Postat de kuba pe 19 Martie 2024, 21:24

:)))))

Și eu cam vorbesc de ei, dar sa nu uităm ce a făcut Ivan, și ce face uneori Markovici. Și te întreb cu încă 2 jucători foarte buni în echipă care să-l pună în evidență ar da goluri multe. Doar ca la Craiova acuma nu prea ajung mingi la ei. Chiar și lui Ronaldo ii trebuiau mai multe mingi uneori

kuba
kuba  •  19 Martie 2024, 21:24
Postat de dobrin pe 19 Martie 2024, 17:18

Sumudica se adapteaza la materialul clientului. Ivan - antrenament pe manele, Marcovici - gratar dupa meci, Mitrita - cartofi prajiti, Bancu - anticarcel, etc.

:)))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează