FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică ar veni » De ce depinde revenirea fostului antrenor al Chiajnei la Rapid

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Fostul atacant al giuleștenilor și-a schimbat discursul: nu mai refuză Rapidul, cum anunțase acum o săptămînă, și așteaptă doar demiterea lui Pustai.

Marius Șumudică a refuzat pentru cîteva zile revenirea în Giulești. "M-au ofertat, am acceptat, și apoi Moraru n-a mai dat nici un semn", a comentat Șumi în weekend, deranjat că patronul nu l-a numit în locul lui Pustai, așa cum îi promisese joi.

Eșecul cu Dinamo a șubrezit și mai tare poziția "Profesorului". Și l-a înmuiat din nou pe fostul golgeter al Rapidului: "Cineva din anturajul lui Moraru mi-a propus din nou luni dimineață să preiau echipa. Rapid ar fi o provocare pentru mine. Dar le-am transmis același lucru: să rezolve mai întîi situația antrenorului aflat în funcție și abia apoi să vorbim despre o colaborare".

Moraru și Pustai vor avea o nouă rundă de negocieri azi. Tehnicianul a solicitat joi 30.000 de euro ca să semneze rezilierea, o cerere pe care Valerii nu a fost dispus s-o satisfacă. Patronul din Grant va trebui să scoată banii ca să-și îndeplinească planul, readucerea lui Șumudică pe banca vișiniilor.

Marius a fost demis recent de la Chiajna, o formație aflată peste linia retrogradării, și e curtat de o echipă ale cărei șanse de salvare au scăzut din cauza seriei negative din ultimele trei etape, în care a pierdut pe linie. "E dificil de salvat Rapidul acum", a recunoscut Șumi într-o intervenție la DigiSport.

Pancu decorat!

Membrii Clubului Aristrocrat Rapid au decis să îl decoreze pe veteranul echipei, Daniel Pancu. Jucătorului de 37 de ani îi este recunoscut devotamentul pentru clubul giuleştean, el venind la echipă şi cînd Rapidul a evoluat în Liga a 2-a. "Pentru cel care este o legendă vie, în activitate, un fotbalist şi un caracter de excepţie, un uriaş rapidist, Daniel Pancu. Acestuia i s-au decernat medalia de aur, diploma de excelenţă şi fanionul Clubului Aristocratic Rapid", a apărut în comunicatul oferit de CAR.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează