FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică, „blocat” de strategia lui Șucu: „Nu înțeleg! Rapid e în inima mea, dar asta chiar nu o înțeleg!”

Marius Șumudică (51 de ani) nu înțelege de ce Dan Șucu (59 de ani), principalul finanțator al Rapidului, nu a investit niciun euro în această perioadă de mercato.
Marius Șumudică (51 de ani) nu înțelege de ce Dan Șucu (59 de ani), principalul finanțator al Rapidului, nu a investit niciun euro în această perioadă de mercato.

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 20:08 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 20:14

Marius Șumudică (51 de ani) nu înțelege de ce Dan Șucu, principalul finanțator al Rapidului, nu a investit niciun euro în această perioadă de mercato. 

Rapid sărbătorește în 2023 centenarul clubului. Fanii așteaptă ca Mutu și elevii lui să aducă titlul în Giulești, iar poziția din clasament le permite să viseze. Giuleștenii ocupă locul 4, la doar 7 puncte în spatele liderului Farul.

Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”
NUMIRE
Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”

Marius Șumudică consideră că Dan Șucu ar fi trebuie să forțeze câteva transferuri tari în această perioadă de mercato.

Șumudică, „blocat” de strategia lui Șucu

„Pentru mine, să se mulțumească doar cu calificarea în play-off în anul centenarului reprezintă un eșec. Acolo au fost «n» echipe, asta nu spune nimic. Eu nu înțeleg de ce nu fac transferuri! Sunt blocat, nu înțeleg!

Mai ales că nu sunt probleme financiare. Probabil scouterii n-au găsit jucătorii potriviți. Anul trecut s-au supărat pe mine, când am zis că au transferat la cantitate, nu cantitate. Dar am avut dreptate, au fost jucători care au rupt banca.

Nu înțeleg! Cu trei-patru transferuri bune ar avea șansă să lupte la primele două-trei locuri, la ce emulație s-a creat, cu stadionul, cu suporterii... Începe campionatul, urmează un meci extraordinar de greu cu Sepsi, s-a dat drumul la transferuri, dar tu nu faci niciunul. Nu știu...

Rapid e în inima mea, dar nu pot să nu comentez. Trebuie jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Ești foarte aproape să realizezi un obiectiv! De ce nu se mișcă? Nu înțeleg!”, a spus Marius Șumudică la „Liga Digi Sport”. 

Bursa transferurilor la Rapid e pustie:

  • Antrenor: Adrian Mutu (confirmat)
  • Veniri: -
  • Reveniri: -
  • Plecări: Mățan (Columbus)

VIDEO. Horațiu Moldovan despre șansele Rapidului în 2023: ”E an centenar! Sperăm la un trofeu”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Mirel Rădoi a refuzat o rocadă spectaculoasă în Superliga: „Nu are voie să mai greșească”

VIDEO Și-au flexat mușchii la piscină: Deac, de pe coperta „Men's Health” + FCSB, ca la Herculane: cine a fost „victima” lui Crețu și Nikolov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  13 Ianuarie 2023, 12:36
Postat de voinea pe 12 Ianuarie 2023, 22:57

În locul cui? Acolo Mutu folosește jucător U 21.

La mijlocul terenului !! Aveti nevoie de un "cărauș" la mijloc ...daca Sucu facea cateva investitii bune, aveati sanse la campionat ...

mehigh_ms
mehigh_ms  •  13 Ianuarie 2023, 10:38

Anul trecut s-au supărat pe mine, când am zis că au transferat la cantitate, nu cantitate. bravo gsp!

maradona79
maradona79  •  13 Ianuarie 2023, 07:05
Postat de marcelclujnapoca pe 13 Ianuarie 2023, 01:10

Sumudica te rog sa faci o caterinca la meciul cu Ronaldo , sa ii vorbești în portugheza ca doar ai fost jucător la ei. Să o pregătești din timp.... ai tu ceva prin joben !

Io no tengo una bagheta magica. Una bona echipa, bona jugadores.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează