FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică, sunat de Daniel Niculae: „El și Săpunaru mă vor antrenor la Rapid, Angelescu se opune!”

Marius Șumudică, 50 de ani, susține că nu e dorit antrenor la Rapid de patronul Victor Angelescu.
Marius Șumudică, 50 de ani, susține că nu e dorit antrenor la Rapid de patronul Victor Angelescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 12:10 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 12:10

Marius Șumudică, 50 de ani, susține că nu e dorit antrenor la Rapid de patronul Victor Angelescu.

Șumudică a dezvăluit o discuție avută cu președintele nou-promovatei, Daniel Niculae, care i-a transmis că, dacă ar fi decizia lui, l-ar numi imediat A1 în Giulești. Totodată, afirmațiile lui Șumi confirmă informațiile publicate în premieră de GSP: Rapid îi caută înlocuitor lui Mihai Iosif!

Mutu, prima reacție despre negocierile cu Rapid: „Aștept să revin pe bancă” » Când ar putea prelua echipa de la Iosif
RAPID
Mutu, prima reacție despre negocierile cu Rapid: „Aștept să revin pe bancă” » Când ar putea prelua echipa de la Iosif

Marius Șumudică: „Angelescu nu mă vrea la Rapid”

„Ieri am primit un telefon de la Daniel Niculae, mi-a explicat băiatul ce s-a întâmplat, că nu sunt dorit la Rapid. El a făcut o listă de 5 antrenori, a spus că în minutul 1 m-ar pune antrenor la Rapid, lucru confirmat și de Săpunaru, care a lucrat cu mine în Turcia. 

Dar am fost tăiat de pe listă de domnul Angelescu. E un război rece probabil între noi, e supărat de unele declarații date de mine în trecut. Acum spun și eu că nu vreau să lucrez cu dânsul, chiar dacă rămâne la Rapid 20 de ani! Nu mai vin niciodată la Rapid cu el patron!”, a declarat Șumudică la ProX.

Șumudică se gândește deja să plece în străinătate: „Sunt în discuții și am șanse mari să plec afară. Dacă nu plec acum, plec în vară sigur!”.

În martie 2020, Șumudică îl ataca pe Angelescu după demiterea lui Daniel Pancu: „Pe mine mă deranjează ce s-a întâmplat acolo cu Pancu. Este normal ca în momentul în care ți se desface contractul de muncă să fii neplătit? El e Pancu, a făcut istorie la Rapid. Cine sunteți mă, voi, care conduceți acum? Băi, domnu’ Angelescu, bagă, mă, mâna în buzunar și plătește-ți angajații, mă!”.

Marius Șumudică îl contrează și pe Mihai Iosif: „Să nu-mi mai pronunțe numele!”

Șumudică nu l-a iertat nici pe Mihai Iosif, actualul tehnician al alb-vișiniilor. A povestit un episod care s-a întâmplat ieri la antrenamentul Rapidului:

„Domnul Miță Iosif mai are de învățat. La antrenamentul de ieri, l-a întrebat un jucător dacă n-ar trebui să repete un anume exercițiu înaintea meciului cu Dinamo. Iar Iosif i-a răspuns: «Lasă, bă, că vine Șumudică sau Mutu și vă învață ei!». Băi, Miță Iosif... Mă abțin! Facerea de bine e, puneți voi ghilimelele, de mamă! Îl rog să nu-mi mai pronunțe numele și să nu mai pună presiune pe noul antrenor de la Rapid”.

Un idol al Giuleștiului, Șumudică a pregătit-o pe Rapid între iunie 2010 și aprilie 2011. Ultima dată Șumudică a antrenat în Turcia, la Malatyaspor, de care s-a despărțit în această lună după mai multe rezultate nefavorabile.

Toate detaliile înaintea derby-ului Rapid - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Rapid:

Mutu, răspuns la tirada lui Șumudică: „Nu mi se pare normal”

Dinamo, semne de viață înaintea derby-ului cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
777677939019551
Nicolae Matasa  •  26 Februarie 2022, 10:21

sa va fie clar Angelescu e cu banii, Daniel Nicolae si Sapunaru sunt lefegii !

rikiriki365
rikiriki365  •  25 Februarie 2022, 18:46

Nu-s rapidist, dar imi place Mita. Cand unii ingropau Rapidul sau altora le mirosea urat, el a fost un fel de Hizo. Nu are staif, dar are spiritul Rapidului. Nu inteleg de ce atatea pretentii de la o echipa nou promovata, unde meritul lui Mita este incontestabil in promovarea acesteia.

knxdan
knxdan  •  25 Februarie 2022, 17:59

Rapid are antrenor, el se numeste Mihai Iosif. Lasati-l sa isi faca meseria, ca o face bine. In acest moment si chiar pana la sfarsitul campionatului, schombarea antrenorului ar fi inoportuna. Mandru ca sunt rapidist

Vezi toate comentariile (18)
Comentează