FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - CONCORDIA CHIAJNA 1-2

Marius Şumudică e mîndru după victoria de la Iaşi: "E impresionant cînd ţi se întîmplă aşa ceva" » Ce spune despre duelul cu Ionuţ Chirilă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 septembrie 2014 23:29

Antrenorul Concordiei Chiajna, Marius Şumudică, este foarte mîndru de echipa sa după victoria contra lui CSMS Iaşi. Antrenorul ilfovenilor i-a pus gînd rău şi echipei sale de suflet, Rapid. 

"Ce e mai frumos pentru un antrenor decît să-ţi strige numele întreg un stadion. M-am abţinut toată săptămîna să comentez ceva, am făcut azi un gest de domn. E absolut normal.

Ar trebui să ne luăm glicemia după victoria asta, pentru că a fost foarte dulce. Nu am avut nici o revanşă de luat. Nu mă interesează Iaşiul lui Ionuţ Chirilă.

Este impresionant cînd un stadion întreg te aclamă, deşi nu eşti la tine acasă. Dar, dacă nu batem Rapid acasă, acest succes nu are nici o valoare.

Nu am ce să îi demonstrez lui Chirilă, dacă el are ceva de demonstrat să o facă, nu mă interesează", a spus Marius Şumudică la LookTV.


"Nu ai voie să baţi aşa într-un meci ca ăsta!"

Antrenorul lui CSMS Iaşi, Ionuţ Chirilă, a declarat după meci: "E o victorie meritată a Chiajnei, cu jucători mult mai maturi şi mai valoroşi. Pe Creţu l-am certat pentru penalty-ul bătut. Nu ai voie să baţi aşa într-un meci ca ăsta. Se trage jos şi tare.

Chiajna e o echipă care are consistenţă, are 2 ani în Liga 1, noi sîntem proaspăt reveniţi. Am fost cu capul în nori. Îmi pare rău pentru Grahovac, el e un portar admirabil, dar a făcut o gafă monumentală. Îi felicit pe cei de la Chiajna".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  27 Septembrie 2014, 09:27

asa ar trebui sa arate toate declaratile ,si interviurile din fotbal,si din sport in general.bravo ,felicitari domnilor antrenori,asta trebuie sa primeje,preocuparea pentru propria echipa!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează