FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Marius Șumudică, fără milă de CS U Craiova după eliminarea din Europa League: „Să nu se mai umfle în pene! Au intrat în istoria neagră a fotbalului românesc”

CS U Craiova a pierdut cu Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2 +12   FOTO
CS U Craiova a pierdut cu Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2020 11:19 / Actualizat duminica, 30 august 2020 11:21

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor la Gaziantep, a adresat cuvinte grele Universității Craiova, care a fost eliminată rușinos din turul I preliminar al Europa League, după 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi.

„Șumi” acuză atitudinea arogantă a fotbaliștilor vicecampioanei și spune că rezultatul intră în topul celor mai rușinoase eșecuri ale fotbalului românesc.

Marius Șumudică: „Fotbalul te pedepsește!”

„Toată lumea: «Craiova în sus, Craiova în jos». Ar trebui să nu se mai umfle în pene că vezi domnule, îți aprind unii 3 artificii în fața autocarului, tu cânți, dai din mâini, și că «suntem cei mai frumoși, mirosim cel mai bine, conducem cele mai frumoase mașini și avem cele mai frumoase femei». Nu e așa, trebuie să te trezești la realitate și să înțelegi că fotbalul te pedepsește. Ai făcut 10 transferuri și gata, «suntem cei mai buni». 

Aduci și un antrenor cu catenaccio care știe să pună echipa în teren și gata. Eu îl respect pe domnul Bergodi, nu am nicio treabă, dar nu se rezolvă așa problemele. Credem că dacă l-am luat pe Nistor, Craiova va lua campionatul. Uite că te-a bătut CFR acasă când a trebuit să iei campionatul și te-a bătut o echipă din Tbilisi care de 13 ani nu a jucat în Cupele Europene. 

Am intrat în istorie iar. Îmi pare rău pentru suporterii craioveni, pentru cei de acolo, pentru Rotaru, dar din păcate vor face parte din istoria neagră a fotbalului românesc cu acest rezultat”, a declarat antrenorul la „Digi Sport Matinal”.

Nu am eu de suferit în Turcia, dar m-au luat la caterincă și pe mine pe acolo, se uitau jucătorii pe aici și îmi spuneau: «cum e posibil?!» - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview

Mai multe știri din Liga 1:

Denis Alibec a decis! Pentru ce echipă va evolua atacantul Astrei

Pablo Cortacero a ajuns în România! Primele cuvinte ale acționarului majoritar de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
el.jefe
el.jefe  •  30 August 2020, 20:14

Ba tzatza de Bucuresti, am fost la ambele meciuri de la Londra cu West Ham si englezii nu au dat doi bani pe Europa league sau banii care vin din competitia asta! In plus in toate meciurile au folosit majoritatea reservelor si copii din Academie! Si tu te lauzinde parca ai batut Liverpool sau Manchester United! Mare papagus esti mai Sumudica, si acuma te doare ca nu ti a platit Rotaru clauza de 300 mii. Ramai linistit in tigania aia din Turcia pana iti dau aia un sut in dos si te intorci la Astra. Mare antrenor si tu , un fel de Ana Maria Prodan dar masculin.

109620883845176
Gabriel Topai  •  30 August 2020, 17:38
Postat de prazburg1948 pe 30 August 2020, 16:08

Felicitari voua ca sunteti campioni pe merit! =)) =)) =)) tu te auzi bah attilo? "CFR castiga 1-0, gol Culio din penalty", "26 de cazuri de covid la Cluj", se joaca finala cupei, BAM se insanatosesc peste noapte, joaca 2 amicale, noi nu jucam cu astra iar meciul direct nu se poate termina egal ca e ca o "finala". Din pacate numai la noi se poate. Asculta ce-ti spun, fc5b o sa stea ca.pra cu noi anul asta sa nu mai prindeti UCL, sa scrie faliment pe voi. 2 s-au certat (rotaru&becali) iar voi ati castigat. Nu e meritul kfr-ului, nu mai manca de pe jos.

Bai cap patrat CFR a confirmat ceva in Europa si a mers pe doua fronturi cu succes. Liga 1 este o gluma cat timp echipe gen Craiova ajung vicecampioane. CFR daca merge pe un singur front nu are adversari in Romania. Vezi exemplul FCSB care a ajuns pe ultimul loc dupa ce a mers pe doua fronturi, Viitorul care are jucatori tineri si tot au acuzat oboseala jocurilor din UEFA. CFR este la distanta cer pamant fata de restul din Liga 1.

915542705250791
Aurel Stana  •  30 August 2020, 17:17
Postat de prazburg1948 pe 30 August 2020, 15:55

Insisti sa ne arati cat de prost esti? Aia din liga a 2-a e a 3-a echipa a lui mititelu, se numeste fc (litera) u craiova est 1948 dar de fapt est in 2017 cu un remix de stema. Good effort though.

postac de doi lei arata CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVA si adresa unde a fost inregistrat clubul CSU atat vreau sa vad restul este vrajeala tip ANA PAUKER

Vezi toate comentariile (21)
Comentează