FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fanii FCSB nu-l vor pe Șumudică! Protest la Giurgiu + condiția pentru a-l accepta pe noul antrenor

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia luată de Gigi Becali.
Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia luată de Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 22:15 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 23:36

Marius Șumudică (50 de ani) va fi antrenorul celor de la FCSB. Fanii bucureștenilor nu au primit bine informația și constestă decizia luată de Gigi Becali chiar la stadionul „Marin Anastasovici”, unde „roș-albaștrii” au jucat împotriva Craiovei, scor 0-1.

Fanii FCSB au protestat la Giurgiu, afișând mai multe bannere, printre care „Demisia Meme!” și „Mercenarilor!” Numirea lui Marius Șumudică la FCSB a venit de nicăieri. Ultrașii care au rămas alături de formația lui Becali l-au contestat vehement pe Mihai Stoica în perioada recentă, dar auzul instalării lui „Șumi” a schimbat inamicul. 

Marius Șumudică e constestat de fani

Prezenți lângă arena din Giurgiu, locul unde FCSB o înfruntă pe CS Universitatea Craiova, ultrașii conduși de Gheorghe Mustață au scandat împotriva lui Marius Șumudică. Fanii nu acceptă trecutul rapidist al antrenorului. 

Liderul galeriei a spus pentru Prosport că Șumudică va fi acceptat doar dacă va pupa steagul roș-albastru.

Vă pot spune că Toni Petrea nu a mai vrut să stea, i-am dat timp să se răzgândească. A zis că nu, atunci am luat legătura cu Șumudică. Am rezolvat! Am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor
- Gigi Becali

Citește și alte știri despre FCSB - CS Universitatea Craiova: 

Becali, dat de gol » FCSB insistă pentru încă un jucător de la Botoșani: „Am vorbit, dar nu vă spun suma!”

Cristi Manea îi plânge de milă unui fotbalist de la FCSB: „Nu e corect ce se întâmplă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
deusdat
deusdat  •  20 Mai 2021, 19:09

Deh, știu și eu pe unde a mai șters steagul ăla...

poison
poison  •  20 Mai 2021, 14:07

Steagul ros-abastru al fecesebistilor va fi la fel de ros-albastru precum culorile? Daca e asa, nu vad nicio problema ca Sumudica sa pupe un steag alb-bleu sau rosu cu putin galben.

kuba
kuba  •  20 Mai 2021, 11:31

5-6 bodyguarzi ai lui Cici , împraștie mini galeria lui Mustață și Randoom :)))))

Vezi toate comentariile (78)
Comentează