FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Marius Șumudică, intervenție furibundă în direct: „O să rămânem în istoria fotbalului!” + Confirmă scenariul LPF: „Am informații!”

Marius Șumudică antrenează în Turcia, la Gaziantep
Marius Șumudică antrenează în Turcia, la Gaziantep

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 22:01 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 22:14

Marius Șumudică (49 de ani), antrenor în Turcia, la Gaziantep, a avut o intervenție telefonică furibundă în care a vorbit despre situația complicată din Liga 1, iscată de amânarea meciului dintre Astra și Craiova.

„Așteptam cu nerăbdare meciul dintre Astra și Craiova. Am aflat cu stupoare că nu se va disputa acest joc. Poate o să par subiectiv, având în vedere că voi vorbi de Turcia, unde în momentul în care un jucător este depistat pozitiv este dat la o parte și se continuă jocul, se termină totul pe teren. 

Nu avem nevoie peste un deceniu să ne aducem aminte de „Cazul Corona” așa cum ne aducem aminte acum de „Cazul Bricheta”. Nu vrem să fie declarată o campioană în afara terenului sau la «masa verde». Pentru mine lasă de dorit ceea ce se întâmplă. Dacă decidem o campioană cu acest virus și cu aceste reguli, o să rămânem în istoria fotbalului mondial, cu titluri decernate în felul ăsta”, a declarat „Șumi” în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Marius Șumudică: „Am informații!”

Totodată, Șumudică a dezvăluit faptul că deține informații conform cărora meciul dintre Astra și Craiova se va disputa după 3 august, cu acordul UEFA, în cazul în care acesta nu ar influența clasamentul final. 

Acest lucru a fost menționat astăzi și de către Justin Ștefan, secretar general al LPF. „Am făcut o solicitare la UEFA să vedem dacă acest meciuri se vor putea disputa și după 3 august dacă nu vor influența clasamentul final. Așteptăm răspuns”, a declarat Ștefan în cadrul aceleiași emisiuni.

„Am informații și se vor adeveri. Acest meci se va juca în momentul în care nu va mai afecta cu nimic clasificarea pentru titlul de campioană. Cred că până pe 12 august, dacă Craiova sau CFR Cluj va fi matematic campioană, acest joc va avea loc, pentru că nu ar influența echipa campioană. Într-o zi, două, UEFA va trimite o hârtie către LPF, prin care va da drumul acestui joc să se desfășoare, dacă el nu va influența câștigătoarea”, a spus Șumudică.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Craiova insistă: finanțatorul Rotaru cere victoria la „masa verde”: „Trebuie să câștigăm cu 3-0, nu văd altă soluție!” + Ironie la adresa celor de la FCSB

Noi bătăi de cap pentru Dinamo » „Câinii” sunt datori la Dan Nistor! Câți bani are de primit mijlocașul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
alex_777
alex_777  •  01 August 2020, 14:09

... pai noi sarbatorim castigarea campionatului atunci :), sincer imi place acum scenariul asta :) ... mai ales ca cei de la fcsb au jucat cu vedetele in tribuna sa-i vedem in meciul cu Astra :) Succes!!!

721676355328904
Andrei Baicu  •  01 August 2020, 10:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  01 August 2020, 09:01

Si DACA ar influenta?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează