FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Șumudică l-a făcut pachet pe Dan Nistor: "Mai lipsea să-și pună numărul 5 pe el ca la marșul poștașilor. E jenant!"

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 11:54

Marius Șumudică, 47 de ani, a vorbit despre scandalul dintre Dan Nistor și Florin Bratu, petrecut după Poli Iași - Dinamo 1-0. (Detalii aici)

Antrenorul celor de la Al Shabab a declarat că Bratu a greșit când l-a criticat în public pe căpitanul dinamovist, dar este de părere că și Nistor are partea lui de vină.

"Ca antrenor trebuie să ai tact și echilibru. Eu și acum regret că l-am certat în public pe Marius Constantin. În acest moment, jucătorii sunt sensibili. Nu poți să-i faci așa ceva unui fotbalist. E căpitanul echipei, un jucător important. După un asemenea moment, nu mai există cale de întoarcere, nu mai poți lucra cu el. Bratu trebuia să fie mai echilibrat, dar era multă presiune pe el. Venea după trei înfrângeri.

Dar și Nistor a greșit. Ce faci cu telefonul în mână? Echipa ta joacă, tu ești căpitan și stai pe telefon în spatele porții? Mai trebuia să își pună numărul 5 pe el, ca la Marșul Poștașilor. E jenant! Noi toți îl punem la colț pe Bratu, dar trebuie să vedem și partea celaltă, să-l vedem și pe Nistor. Stăi, mă, tu chiar nu ai nicio vină?", a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport.

 

Vezi și: VIDEO Șumudică, primele declarații după show-ul făcut în Arabia Saudită: "Mă bălăngăneam pe acolo! Nu puteam ține pasul cu Budescu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Septembrie 2018, 14:27

Ionut Chirila ce a avut de spus pe acest subiect ? dar Basarab Panduru ?

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  24 Septembrie 2018, 14:14
Postat de decarii.din.ghiveci pe 24 Septembrie 2018, 13:55

Sumudica mai poarta si la arabi, ca un tractorist, tricoul roz bombon, cu gulerul ridicat???

În atenția profesioniștilor din redacția GSP (respectiv, domnului O. Ioanițoaia): acest comentariu ar trebui moderat deoarece conține limbaj vulgar sau jignitor (la adresa lui Șumudică) !!!!

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  24 Septembrie 2018, 14:07
Postat de decarii.din.ghiveci pe 24 Septembrie 2018, 13:55

Sumudica mai poarta si la arabi, ca un tractorist, tricoul roz bombon, cu gulerul ridicat???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează