FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

VIDEO Nici n-a apucat să debuteze în Liga 1, dar Marius Șumudică pariază pe el: „Ce fotbalist! Cel mai bun din România la ora actuală!”

Jefferson, în stânga, în duel cu Falcao / FOTO: Imago
Jefferson, în stânga, în duel cu Falcao / FOTO: Imago

Articol de , - Publicat duminica, 19 martie 2023 18:52 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 19:12

Marius Șumudică, antrenorul lui Al-Raed, pariază pe mijlocașul brazilian Jefferson (29 de ani), cel mai recent transfer din SuperLiga.

Pe 13 februarie, Petrolul anunța transferul lui Jefferson, fotbalist liber de contract din vara lui 2022, când s-a despărțit de Moreirense. Marius Șumudică e sigur că brazilianul pe care l-a antrenat la Gaziantep va avea un impact instant în Liga 1.

Mihai Rotaru, transfigurat la „oficială” » Flancat de Bobonete și de un fost ministru, s-a calmat cu un whisky după golul lui Edjouma
FCSB - CSU Craiova 1-1
Mihai Rotaru, transfigurat la „oficială” » Flancat de Bobonete și de un fost ministru, s-a calmat cu un whisky după golul lui Edjouma

VIDEO. Marius Șumudică îl laudă pe Jefferson, cel mai recent fotbalist transferat de Petrolul

„E o ligă grea în Arabia Saudită. Cu 8 străini, toți plătiți cu milioane. Să vă uitați și voi. Sunt jucători din România care ar putea juca acolo. 

Dar acum acolo vin jucători cărora li se dau 5-6 milioane de euro pe an. Va fi greu să mai vină cineva... Piața noastră e umflată rău. Sunt niște jucători liberi acolo de-ți stă mintea în loc. 

Jefferson de a venit la Petrolul, o să-l vedeți. Cred că după pauza asta intră. Ce fotbalist! E cel mai bun mijlocaș din România de la ora actuală. O să vedeți. 

A venit aici ca să intre iar în cicuit. Nu a mai vrut să stea în Turcia din cauza cutremurelor și ce a fost pe acolo”, a spus Marius Șumudică. 

Jefferson, fost elev al lui Marius Șumudică la Gaziantep

Nici n-a apucat să debuteze în Liga 1, dar Marius Șumudică pariază pe el: „Ce fotbalist! Cel mai bun din România la ora actuală!”
Jefferson, în roșu

Jefferson are o cotă de piață de 500.000 de euro. A fost legitimat între ianuarie 2018 și ianuarie 2022 la Gaziantep, pentru care a jucat 93 de meciuri și a înscris 9 goluri. A evoluat inclusiv sub comanda lui Marius Șumudică.

Jefferson măsoară 1,80 metri și a jucat 16 meciuri la ultima sa echipă, Moreirense, cu care a retrogradat în liga secundă portugheză.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

„Clientul” lui Panduru după golul înscris de FCSB contra Universității: „În halul ăsta?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Baluba
Baluba  •  20 Martie 2023, 07:27

Jefferson Starship

Vezi toate comentariile (1)
Comentează