FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică a citit în direct mesajul primit de la Rapid: „Nu este normal! Mă doare!” + Contrat imediat: „Nici ce ai făcut tu nu este corect”

Marius Șumudică/ foto:  captură Digi Sport
Marius Șumudică/ foto: captură Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 07:07 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 08:21

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul lui Al Raed, a citit în direct la TV invitația primită din partea Rapidului la evenimentul organizat cu ocazia centenarului clubului, pe 25 iunie.

Șumudică, fost atacant și antrenor la Rapid, a fost deranjat că a primit invitația prin intermediul unui mesaj și că i s-a cerut să se filmeze singur și să trimită un clip de 30 de secunde în care vorbește despre clubul din Giulești. 

CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață

Marius Șumudică a citit mesajul primit in parte clubului Rapid

„Salutare, Șumi! Am plăcerea să te invit în data de 25 iunie la aniversarea centenarului Rapidului. Dacă dorești să onorezi invitația, ți-o voi trimite online pe Whatsapp. În data de 24 iunie va avea loc și dineul oficial cu foștii jucători din toate generațiile. Pentru detalii, putem vorbi la telefon. 

Dă-mi tu un semn sau spune-mi când te pot găsi. Totodată, te rog să îmi trimiți cât de repede și un clip scurt, de vreo 30 de secunde, în care să spui cine ești, câteva vorbe despre perioada ta la Rapid și ce-i dorești Rapidului la împlinirea a 100 de ani. Aștept un semn”, a fost mesajul citit de Șumudică la „Digi Sport Special”, primit din partea ofițerului de presă al Rapidului.

Marius Șumudică: „Mă doare! Meritam puțin mai mult respect”

Vali Moraru, moderatorul emisiunii, i-a replicat imediat: „Nici ce ai făcut tu nu este corect, să citești o conversație privată”.

Șumudică s-a repliat: „Nu, este o invitație pe care am primit-o. Nu este normal să primești o astfel de invitație pe Whatsapp. Și să mă pui să mă înregistrez 30 de secunde. Dacă ești un club care ține la foștii jucători, nu este normal să nu ai timp să trimiți pe cineva cu o cameră să faci un clip. 

Păi din astea îmi mai trimite fiul meu, că are câte un prieten și să îi spun «la mulți ani». M-aș duce cu mare plăcere, dar m-a deranjat cum se pune problema. 

Au fost chemați să filmeze pe Giulești alții care nu meritau, iar eu, care am făcut mult mai mult pentru Rapid, nu am fost invitat. Meritam puțin mai mult respect din partea unora de acolo. Este clubul pe care îl iubesc și mă doare”.

Citește și:

CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a anunțat noul antrenor în această dimineață
Ofertă din MLS pentru fotbalistul indispensabil de la FCSB » Gigi Becali are de luat o decizie crucială
FCSB
Ofertă din MLS pentru fotbalistul indispensabil de la FCSB » Gigi Becali are de luat o decizie crucială

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (41)
florinberceni
florinberceni  •  16 Iunie 2023, 19:58

Acest arogant, sumudica are impresia că dacă nu juca el la Rapid, aceasta echipă nu ar mai fi existat. Ce este așa de grav că a primit invitația prin whatup? Și dacă îl chemau la stadion pt filmare, încăpea în cadru? Oricum presa prea îl baga în seama. Ce mari rezultate a obținut, în afară de titlul cu Astra? Pe unde a fost a dus echipele la retrogradare.

ciocanbaban
ciocanbaban  •  16 Iunie 2023, 18:13

Pretentios, gagiul. Ce vrea sa-i trimita masina sa-l ia de acasa?! Poate aia de la morga...

danutcornel
danutcornel  •  16 Iunie 2023, 16:47

gigeiin vor fi si sezonul viitor d fara nici un titlu va fi 9fcsbgigisa

Vezi toate comentariile (41)
Comentează