FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Șumudică, răspuns virulent pentru Nicolae Grigore: „E săgeata cuiva, are idei stupide! Dacă ar fi avut valoare, era și acum antrenorul Rapidului!”

Marius Șumudică / Sursă foto: Instagram
Marius Șumudică / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2022 14:44 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 17:47

Marius Șumudică (50 de ani) i-a oferit un răspuns virulent lui Nicolae Grigore, cel care-l criticase pe Șumi în cursul dimineții.

În această dimineață, Nicolae Grigore a dezvăluit un episod din perioada în care îi pregătea pe giuleșteni, când i s-a cerut ca Marius Șumudică să vină în vestiar pentru a le ține un discurs fotbaliștilor săi. Grigore, în prezent pe banca lui Metaloglobus (Liga 2), s-a declarat dezamăgit de atitudinea lui Șumudică din ultimele zile, iar replica acestuia nu a întârziat să apară.

Dezlănțuit! Marius Șumudică a oferit imaginile serii pe Arena Națională, la derby-ul Rapid - Dinamo
RAPID - DINAMO 1-1
Dezlănțuit! Marius Șumudică a oferit imaginile serii pe Arena Națională, la derby-ul Rapid - Dinamo

Marius Șumudică: „Dacă ar fi avut valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului!”

„Am fost atacat în cadrul unei emisiuni televizate de către Nicolae Grigore și am simțit nevoie să fac câteva precizări. De pe sinteticul de la Metaloglobus, Nicolae Grigore nu poate decât, în cel mai bun caz, să fie săgeata cuiva! Nu știu dacă trebuie să iau vreo hârtie, ca în pandemie, de la foști jucători ai Rapidului ca să ies din casă. La rugămintea unor prieteni, am mers la un meci. Asta înseamnă că pun presiune pe Iosif?

Ce importanță are pentru conducerea Rapidului că a fost Șumudică în tribună? Și nici nu înțeleg cu ce ar fi putut deranja prezența mea în tribunele Arenei Naționale printre suporterii rapidiști? Nu-mi va putea interzice nimeni să merg la meciurile echipei pe care o iubesc!”, a spus Marius Șumudică pentru GSP.ro.

Ce pot să-i explic eu lui Grigore...Vine cu niște idei absolut stupide, că aș fi venit eu să vorbesc în vestiar cu jucătorii Rapidului. Ce aș fi putut să le spun eu jucătorilor Rapidului?? Mi-ar fi fost și jenă să fac acest lucru de față cu antrenorul echipei. Dacă ar fi avut valoare, Nicolae Grigore ar fi fost și acum antrenorul Rapidului! Acum vorbește doar frustrarea lui.

Dragostea mea pentru Rapid și tot ceea ce am făcut ca jucător pentru această echipă îmi dau dreptul să am un punct de vedere! Oricum, acestea sunt doar niște fitile aruncate pe piață ca să pună presiune pe suporterii Rapidului și cu scopul de a mă denigra pe mine în fața lor! Din păcate pentru cei câțiva oameni care au pus la cale această regie ieftină, fanii rapidiști sunt mult prea inteligenți și versați pentru a fi influențați cu asemenea strategii ieftine! 

- Marius Șumudică

Marius Șumudică: „De când s-a reînființat Rapidul, eu n-am avut nicio ofertă de la acest club!”

Marius Șumudică exclude ipoteza că ar fi pus presiune pe Mihai Iosif înaintea meciului cu Dinamo și spune că n-a primit nicio ofertă de când clubul a fost reînființat.

Nu înțeleg nici despre ce presiune vorbesc. S-a luptat Rapidului pentru vreun trofeu în această săptămână și l-a ratat din cauza presiunii pe care ar fi pus-o Șumudică? Sunt eu vinovat că nu câștigă de zece meciuri? 

Repet, nu se pune problemă ca eu să vin acum la Rapid, dar asta nu înseamnă că nu va veni și vremea ca acest lucru să se întâmple. Deocamdată, singura certitudine este că, de când s-a reînființat Rapidul, eu n-am avut nicio ofertă de la acest club! 

Dar dragostea mea față de culorile vișinii și tot ceea ce am făcut eu ca jucător pentru Rapid îmi dau dreptul să am un punct de vedere!", a mai spus Șumudică, pentru GSP.ro. 

Marius Șumudică e acuzat de „lipsă de colegialitate”

Nicolae Grigore (38 de ani), fostul antrenor al Rapidului, l-a atacat pe Marius Șumudică, acuzându-l că a pus presiune pe actualul antrenor al giuleștenilor, Mihai Iosif.

„Ce a făcut săptămâna aceasta... Ştiu că a fost o presiune uriaşă. Nu vreau să comentez despre Miţă, pentru că nu am toate elementele. Dar presiunea pe care a pus-o Şumudică în săptămâna aceasta... eu am trăit-o pe pielea mea. E foarte urât ce a făcut, e o lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui”, a declarat Nicolae Grigore la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO Marius Șumudică, după Rapid - Dinamo 1-1

Citește și alte știri despre Rapid:

Marius Șumudică, pus la zid de un fost antrenor al Rapidului: „O lipsă totală de colegialitate, dar e specifică lui”

VIDEO Dezlănțuit! Marius Șumudică a oferit imaginile serii pe Arena Națională, la derby-ul Rapid - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  28 Februarie 2022, 07:44

Ați observat ce rictus nervos are? Vum își strâmbă și schimonoseste fața???? Asta spune multe. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2402004463203801
Dragusin Lucian  •  28 Februarie 2022, 07:39

un ***! unde antreneaza acum? cate echipe a schimbat in ultimii ani? de unde a plecat fara scandal? a uitat ce atitudine a avut cand era la cfr si s-a vehiculat ca va fi schimbat cu dan petrescu? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jocuri
jocuri  •  27 Februarie 2022, 23:20

Ciudat om, acest Sumudica...Daca tot nu vrei sa vi sa antrenezi aceasta echipa de ce vii si tot aprinzi spiritele si face zarva ??? Asta, denota CARACTERUL lui ca OM.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează