FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică, reacție incredibilă când i s-a dictat o schimbare: „Dacă îți dau un pumn, înghiți telefonul”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 21:55

Marius Șumudică refuză categoric ideea că i s-ar putea dicta schimbările din lojă la vreun meci și dă exemplu o reacție extremă pe care a avut-o când i s-a propus, la un club, așa ceva. 

„Am pățit-o odată, la o echipă, cu un director sportiv. În minutul 30, a venit să îmi spună să fac o schimbare și i-am spus: «Dacă îți dau un pumn înghiți telefonul». După meci, i-am spus președintelui să își caute antrenor”, a zis Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

Tehicianul care a luat titlul cu Astra în sezonul 2015-2016 a fost dorit la FCSB de patronul Gigi Becali. A recunoscut că ar lucra cu acesta, pentru că are o relație foarte bună cu el. 

Marius Șumudică le-a antrenat în cariera sa pe Rocar, Dodu, Inter Gaz, Progresul, Astra Ploiești, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al Shaab, Concordia CHiajna, Astra Giurgiu, Kayserispor și Al Shabab.

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Paul Papp, umilit în vestiarul FCSB de Mihai Stoica: „Taci, bă! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
romulus65
romulus65  •  29 Mai 2019, 11:53

Sa inteleg ca atunci cand a venit sa-ti spuna sa faci schimbarea persoana respectiva avea telefonul in mana. Altfel de unde ti-ar fi venit ideea sa-i spui sa isi inghita telefonul.

1465921123425909
Mihai Maracineanu  •  29 Mai 2019, 11:17

e periculos sumudica asta,chiar ii tragea una respectivului dar nu a mai avut timp pt ca a sunat ceasul si s-a trezit ca trebuia sa plece la munca

badeadorian
badeadorian  •  29 Mai 2019, 11:13

Sumi a mintit putin ... dupa meci i-a spus presedintelui sa caute alt director sportiv !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează