FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

UPDATE Impresarul lui Marius Șumudică negociază chiar acum revenirea în Superligă

Articol de , - Publicat luni, 07 august 2023 19:02 / Actualizat luni, 07 august 2023 19:43

Marius Șumudică (52 de ani) lasă de înțeles că ar putea reveni în scurt timp în Liga 1.

UDPDATE 19:00 / Impresarul lui Șumudică e la Cluj

Impresarul Cătălin Liță este acum la Cluj-Napoca și pune la punct ultimele detalii ale contractului dintre Marius Șumudică și Universitatea. Tehnicianul ar urma să-l înlocuiască pe Toni Petrea, care nu mai este dorit de jucători.

Șumudică s-a eschivat când a venit vorba de negocierile cu U Cluj: „Am două propuneri din Liga 1, dar nu mă interesează în acest moment să revin în fotbalul românesc. Aștept o oportunitate din străinătate”.

Sursele GSP susțin însă că Șumudică e deja cu gândul la U Cluj și i-ar presa pe șefi să urgenteze achizițiile. Ar fi supărat că deja a ratat un jucător de pe lista sa, pe Silviu Lung, pe care îl sunase să-l însoțească la U. Fiindcă alb-negrii s-au mișcat greu, portarul a semnat cu Poli Iași. Șumudică ar fi prezentat deja câteva nume de jucători conducerii și așteaptă să vadă progrese clare la negocieri.

Marius Șumudică, tot mai aproape de U Cluj

După ce a fost cerut de fani la Rapid și s-a aflat pe lista lui Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Eugen Neagoe, Marius Șumudică a postat un mesaj la statusul de pe WhatsApp, prin care lasă de înțeles că ar putea antrena iar în Liga 1.

Acesta a publicat o fotografie de arhivă de la unul dintre meciurile Rapidului, alături de nume importante, precum Mitică Popescu, Alexandru Bindea sau Gigi Corsicanu - liderul galeriei.

Mesajul lui Șumi: „Aproape să mă întorc... Dar, din păcate, ca adversar al Rapidului...”

Impresarul lui Marius Șumudică negociază chiar acum revenirea în Superligă

Marius Șumudică la U Cluj?

Recent, Gazeta Sporturilor a scris că Marius Șumudică e la un pas să bată palma cu U Cluj, care vrea să renunțe la Toni Petrea (48 de ani). 

  • Marius Șumudică a mai fost antrenorul lui U Cluj în noiembrie 2012, însă a rupt contractul după numai un joc, 1-2 cu Rapid, din cauza problemelor financiare ale clubului de la acea vreme.
  • Șumudică e liber de contract din această vară, când s-a despărțit de Al Raed. De-a lungul carierei, le-a mai condus pe Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala, Astra, FC Brașov, FC Vaslui, Al Shabab, Chiajna, Kayserispor, Rizespor, CFR Cluj și Malatyaspor.
  • Toni Petrea a venit la U Cluj în această vară. Cu el A1, ardelenii au obținut 5 puncte în 4 etape, 1-1 cu Petrolul, 0-3 cu Rapid, 4-3 cu FCU Craiova,  1-1 cu Dinamo și se clasează pe 10

VIDEO Golul lui Andrea Compagno din FCSB - CFR Cluj

Citește și: 

Lui Șumudică i s-a pus pata pe Mandorlini! Noi critici acide: „E prea mult! Chiar nu înțeleg!”

Acuzații frontale dinspre CFR: „Oficialii FCSB au tăbărât pe arbitru la pauză, au făcut presiuni”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (42)
Moshu
Moshu  •  11 August 2023, 12:09
Postat de fanu2 pe 10 August 2023, 21:08

Da, după comentariul asta se pare că am dreptate, ești la fel de "lord" că DP. Fugi la coasa cat mai e lumina :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fanu2
fanu2  •  10 August 2023, 21:08
Postat de Moshu pe 10 August 2023, 09:50

"Se pare că tu ești la fel de lord ca DP." ...sa stii ca nu ma deranjeaza comparatia,dar tu NU SE PARE,sigur esti un prostalau cu internet pe telefon pt ca n-aveti "corent" in satuc si te dai mare ca sa nu se prinda "pretinii"de p'aci ce soi de poama esti ! Veziti de viata ta si nu te mai deranja sa-mi raspunzi ca nu te mai bag in seama !!

Da, după comentariul asta se pare că am dreptate, ești la fel de "lord" că DP. Fugi la coasa cat mai e lumina :))

Moshu
Moshu  •  10 August 2023, 09:50
Postat de fanu2 pe 09 August 2023, 20:37

Dacă ești atent ce vorbești și cu ci e discuția a pornit de la "stilul Clujului"; unde eu am spus că Sumudica e la fel ca și DP (de circar) și se pare că stilul Clujului exact asta e , de circari din moment ce unul din ei e așteptat că salvator deși, in teorie , ar trebui sa fie antipatic din moment ce vine ca aruncat de ceilalți. Și aici tu m-ai luat că ce domni îs in Cluj și nu știu ce și că ce mare lor e DP. Nu e nici Cj plin de domni și nici DP nu e vreun lord. A, că ai avut tu noroc și te-au lăsat să ieși din sensul giratoriu, ce sa zic..frate,ia un taxi daca nu te descurci prin orașe și nu ne mai aburi cu ce mare judecător de civilizație și inteligența ești tu din moment ce pui in pericol viețile oamenilor circulând când nu stăpânești regulile. Se pare că tu ești la fel de lord ca DP sau Sumudica și le faci o defavoare celor din Cj așezandu-te de partea lor. Eu știu că unul ce a văzut robinetul cu apa prima data in Cj poate fi uimit de civilizația existența dar stai liniștit nu sunt toți la fel și, crezi sau nu, chiar mai curge apa din te i și în alte părți, nu e magie sau tehnologie extraterestra.

"Se pare că tu ești la fel de lord ca DP." ...sa stii ca nu ma deranjeaza comparatia,dar tu NU SE PARE,sigur esti un prostalau cu internet pe telefon pt ca n-aveti "corent" in satuc si te dai mare ca sa nu se prinda "pretinii"de p'aci ce soi de poama esti ! Veziti de viata ta si nu te mai deranja sa-mi raspunzi ca nu te mai bag in seama !!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează