FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”

Înainte să semneze cu CFR Cluj, Marius Șumudică (50 de ani) a negociat cu Gigi Becali (62) pentru o colaborare la FCSB pe care admite că i-ar fi fost greu s-o pornească. +30   FOTO
Înainte să semneze cu CFR Cluj, Marius Șumudică (50 de ani) a negociat cu Gigi Becali (62) pentru o colaborare la FCSB pe care admite că i-ar fi fost greu s-o pornească.

Articol de , - Publicat luni, 21 iunie 2021 21:18 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 21:36

Înainte să semneze cu CFR Cluj, Marius Șumudică (50 de ani) a negociat cu Gigi Becali (62) pentru o colaborare la FCSB pe care admite că i-ar fi fost greu s-o pornească.

  • Șumudică, noul antrenor al CFR-ului, a oferit un amplu interviu Gazetei Sporturilor în cantonamentul din Austria.
  • Corespondentul GSP, Remus Răureanu, a aflat de la Șumi cele mai importante informații despre revenirea tehnicianului în România.
  • Interviul de 3 pagini poate fi citit în Gazeta de marți (sau în ediția digitală). De asemenea, dialogul integral va fi publicat pe GSP.ro în cursul zilei de marți.

Marius Șumudică: „Discuțiile cu FCSB au fost serioase”

- Legat de FCSB, discuțiile cu Becali au fost serioase? Sau era doar o glumă între doi prieteni?

- Nu, au fost serioase!

- Și vă atrăgea oferta lui Gigi?

- Am fost așa... Jumate-jumate. Ți-am zis, foamea de trofee mă atrăgea înapoi în România, dar îmi era foarte greu să mă văd acolo. Îi respect pe oamenii din club, sunt profesioniști, dar aveam o strângere de inimă în momentul respectiv. Cred că e mai bine așa, nici nu vreau să dezvolt subiectul FCSB, că nici nu mai contează ce a fost. În momentul de față suntem adversari și ne vom întâlni în campionat. Ca să lămuresc răspunsul pentru întrebarea ta, discuțiile cu Becali au fost serioase, da.

- E posibil ca rivalitatea din campionat să vă strice amiciția cu Gigi?

- N-am nicio treabă! Păi așa, o să-mi pierd o grămadă de prieteni când voi bate Rapidul? Dacă se va întâmpla să câștig. Sunt profesionist, am ales să vin la CFR și voi da totul pentru club, care e problema? Mai ales contra FCSB! Dacă voi câștiga voi fi foarte fericit. Eu am o relație foarte bună și cu Mihai Rotaru, cu toată lumea din fotbal cred că am relații bune, însă numai până la meciuri. Se termină partida, îmi revin imediat. În acele 90 de minute îmi doresc să înving, indifent de cine e în echipa adversă.

- Va fi o situație specială să apăreți ca adversar al Rapidului, pe terenul giuleștenilor, cu galeria lor în tribune?

- E o situație stranie pentru mine... Am mai fost adversar cu Bistrița, cu Vaslui, dar e straniu. Îi am în suflet pe rapidiști, e ceva ce nu pot să neg. E clubul pe care-l iubesc, l-am iubit de mic copil. Profesional, pentru mine există doar CFR Cluj. Mi-aș dori ca Rapidul să devină o echipă puternică și să le pună probleme formațiilor cu care o să ne batem noi pentru primele locuri, mi-ar plăcea să fie așa. Eu o să încerc să câștig și în Giulești, nu există loc de interpretări.

2e numărul trofeelor pe care le-a câștigat Șumudică în carieră, un titlu de campion și o Supercupă a României, ambele cucerite ca tehnician al Astrei, în 2016

4 echipea condus Marius după 2017, de când a plecat de la Astra: Kayseri, Gaziantep și Rize, din Turcia, plus Al Shabab, din Arabia Saudită

Citește mai multe știri de actualitate:

A crescut la Steaua și e categoric: „FCSB e continuatoarea. Am semnat toți!”

Jurnalista care l-a contrat pe Guardiola, surprinsă pe Arena Națională! Asistă la Ucraina - Austria

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
doar...titi
doar...titi  •  22 Iunie 2021, 10:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasglo
vasglo  •  22 Iunie 2021, 08:54

Bai, ingratule, cum sa-l bati pe Nea Gigi care tocmai ce-ti salva familia de corcalac! -:) -:) -:)

cj1960i
cj1960i  •  22 Iunie 2021, 04:37
Postat de markksson pe 22 Iunie 2021, 03:08

Sumi a jucat alba-neagra cu Becali. Cred ca Gigi s-a prins, ca e vulpoi mare si ala.

S-a prins dara. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează