FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Fotbalistul din Superliga pe care Șumudică ar plăti pe loc 5 milioane €: „Dau și mai mult! Știți ce e curios pentru mine?”

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 21:00 / Actualizat marti, 01 august 2023 21:12

Marius Șumudică (52 de ani) e contrariat de faptul că nimeni nu achită clauza transfer pentru Florinel Coman (25 de ani). FCSB ar primi 5 milioane de euro în schimbul celui mai în formă fotbalist. 

Florinel Coman traversează o formă de top. A marcat în 5 din cele 6 meciuri disputate de FCSB în această vară, inclusiv în testele cu PAOK și Anderlecht.

Surprins cu un căruț prin centrul Craiovei, Claudiu Răducanu a luat atitudine: „Nu îmi este rușine, nu o să mă denigrați”
REPLICĂ
Surprins cu un căruț prin centrul Craiovei, Claudiu Răducanu a luat atitudine: „Nu îmi este rușine, nu o să mă denigrați”

Șumudică nu înțelege de ce nimeni nu plătește clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. 

Marius Șumudică: „De ce nu reușește să plece Florinel Coman?”

Fotbalistul din Superliga pe care Șumudică ar plăti pe loc 5 milioane €: „Dau și mai mult! Știți ce e curios pentru mine?”
FCSB a câștigat primul meci european din acest sezon, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia // foto: Cristi Preda, GSP

„Știți ce e curios pentru mine? Îl ridicăm în slăvi pe Coman și e adevărat, pentru mine e unul dintre cei mai buni. Play-off-ul trecut a fost senzațional, a jucat la națională, marchează meci de meci. 

Clauza e una modică din punctul meu de vedere, iar el nu reușește să plece. De ce? Pentru mine e o întrebare. Cred că e o sumă care trebuie plătită în momentul de față. Are vârstă, marchează, joacă la națională. 

Ce înseamnă 5 milioane? Cu ochii închiși îl luam dacă avea potențial și oportunitatea! Dădeam și mai mult. Am văzut jucători veniți pe sume mai mari în Arabia și erau jumătate din Florinel”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club” de la Orange Sport. 

Florinel Coman și-a negociat clauza la FCSB 

Florinel Coman are un salariu lunar de 30.000 de euro la FCSB. El a negociat cu finanțatorul Gigi Becali un nou contract în care clauza de reziliere valorează 5 milioane de euro.

Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face și el. Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt
- Gigi Becali, pe 24 iulie 2023

VIDEO. Florinel Coman, gol superb în primul FCSB - Dinamo al sezonului

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce ar fi făcut Șumudică în cazul Budescu, dacă era antrenor la Petrolul: „A pierdut!”

Acum e acum pentru FCSB: UEFA a acceptat o situație care o bagă în corzi!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (20)
bogat
bogat  •  02 August 2023, 12:40

Pai asa se va intampla, o echipa araba il va lua cu aprox 5 mn si asta va fi totul. Nu are sanse sa mearga in capionate mai tari europene pentru ca s-au fript constant si fara exceptie cu jucatori romani care veneau din postura de nestemate ale ligii romanesti si au dat toti un mare chix. AU deficiewnte la pregatirea fizica si nu duc ritmul din campionatele tari, au pregatire tactica precara, au mentalitate mica si reduc efortul imediat ce prind un transfer in loc sa traga si mai tare pentru a reusi.

albalbastru72
albalbastru72  •  02 August 2023, 03:03

Forinel e praf.500.000 maxim si fara procente.

Hitech
Hitech  •  01 August 2023, 23:36

Păi ia să vedem cu cine a jucat FCSB până acum: Craiova mititică, Dinamo și Oțelul. Ce obiective au aceste echipe? Mamă ce gol a dat Florinel?!? E un jucător bun, dar în ce context? Șumi crede că dau buzna echipele din vest să-l ia pe băiat? Puțin credibil. Ei se uită unde a crescut și a devenit fotbalist ! Cum de l-a luat Dortmund pe Jude Bellingham când avea 17 ani și la nici 20 a ajuns la Real Madrid pt 100 de milioane de €uros? Nu înțeleg ce vrea Șumi, poate o părticică mică,mică?!? Ai noștri la 20 de ani sunt cunoscuți prin toate barurile, despre ce vorbim.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează