FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Șumudică transferă 2 jucători de la FCSB » Anunțul făcut de Gigi Becali + "Am înțeles că Tănase rupe la antrenament"

Gigi Becali, flancat de Mihai Stoica și Mihai Stoichiță
Gigi Becali, flancat de Mihai Stoica și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 12:12

FCSB este în căutarea unui fundaș central, după ce Gigi Becali a anunțat că Valerică Găman este pe lista de transferuri a lui Marius Șumudică.

"Suntem în căutarea unui atacant și a unui fundaș central. Pe Valerică Găman am înțeles că îl vrea Șumudică în Arabia Saudită. El și Alibec e posibil să meargă acolo.

Vasi Geambazi face o treabă excelentă la echipă. Am încredere în el. A ajuns în finala Campionatului U15, l-a bătut pe Gică în semifinale. Am înțeles că au schimbat și sistemul de joc. Tănase marchează la foc automat acum, a dat vreo 17.000 de goluri la antrenament", a comentat Becali în legătură cu ultimele evenimente din sânul FCSB.

"Lui Florinel Coman îi măresc clauza, i-o fac de 100.000.000 de euro. O să ziceți că sunt nebun, dar veți vedea" Gigi Becali

Șumudică vrea români

Marius Șumudică, proaspăt numit antrenor la Al-Shabab Riad, în Arabia Saudită, nu stă pe gânduri. A confirmat deja discuțiile despre aducerea lui Alibec și acum vrea să aducă și stâlpul defensivei din sezonul de titlu al Astrei.

"Trebuie să mai aducem 4 străini. Mă gândesc și la jucători români, dar vom vedea. Știți foarte bine relația mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câștig campionatul"Marius Șumudică

Șumudică a transferat 4 jucători din Liga 1 la precedenta aventură în străinătate, la Kayserispor. Silviu Lung Jr., Cristian Săpunaru, Fernando Boldrin și William De Amorim.

Vezi și: Scandal în direct la TV » Gigi Becali și Marcel Popescu s-au contrat pe tema palmaresului Craiovei: "Marcel manipulează! Mititelu are palmaresul!" vs. "Noi avem marca și istoria"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
capca1
capca1  •  19 Iunie 2018, 23:03

Păi, nah, e stilul FCSB ! Ai un fundaș ca Găman, îl lași să plece și, pe urmă, vezi ca n-ai fundași centrali ! Și-ncepe MM să caute fundași. Dar, nu-i bai, are vreo 60 de fundași în portofoliu...

104772133226352
Petre Radulescu  •  19 Iunie 2018, 22:36
Postat de hitman222 pe 19 Iunie 2018, 18:35

gigist slugarnic, lipsit de demnitate.

Lipsiți de demnitate sunt cei care n-au puterea să recunoască că fără Gigi fotbalul românesc era un zero absolut. Doar fraierii se identifică cu pierzantii, iar tu ești unul dintre ei. Dacă toți frații tăi au mintea ta ... vai de săracii tăi părinți.

104772133226352
Petre Radulescu  •  19 Iunie 2018, 22:28
Postat de d3ll pe 19 Iunie 2018, 17:38

Daca umilințele suferite de echipa ta le numește performanta atunci e clar. Voi an de an participat în cupele europene nu și jucați. 5-1 este scorul preferat de voi an de an indiferent de echipa.

Saracu' de tine, dacă pt. tine a pierde cu 5-1 (tur-retur) cu Lazio este umilință, ore ce înseamnă să nu joci de mai bine de 10 ani în cupele europene? Ia zi, tarane, mai ai frați pe acasă?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează