FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o lovitură primită de Dinamo! Nu se va mai putea baza pe Marius Tomozei în acest sezon

Marius Tomozei va rata restul sezonului
Marius Tomozei va rata restul sezonului

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 21:51 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 23:25

Marius Tomozei (31 ani) a suferit o ruptură de ligamente, iar Dinamo nu va mai putea conta pe fundaș în actualul sezon.

Pe lângă faptul că traversează cel mai dificil moment din istorie, fiind pe locul 15 cu doar 12 puncte în 25 de etape, Dinamo a mai primit o veste foarte proastă.

Edjouma i-a făcut viața grea reporterului: „Nu vorbesc de FCSB azi! Despre meci de ce nu mă întrebi?!”. Cu cine s-a întâlnit imediat după interviu :D
FCU Craiova - FC Botoșani 3-2
Edjouma i-a făcut viața grea reporterului: „Nu vorbesc de FCSB azi! Despre meci de ce nu mă întrebi?!”. Cu cine s-a întâlnit imediat după interviu :D

Marius Tomozei, unul dintre jucătorii cu experiență care au venit în această iarnă la Dinamo, s-a accidentat în meciul cu FC Botoșani, scor 4-0 pentru moldoveni. 

În minutul 3 al acelei confruntări, fundașul dinamovist ieșea de pe teren, după ce Malcom Edjouma a avut un atac foarte dur. În urma contactului, Tomozei a căzut pe genunchi și a cerut imediat să fie schimbat. La acea fază, arbitrul George Găman nu a fluierat nici măcar fault.

Tomozei, indisponibil pentru restul sezonului

După ce a părăsit terenul accidentat, diagnosticul s-a confirmat a fi unul foarte neplăcut pentru fundașul în vârstă de 31 de ani: ruptură de ligamente. Prin urmare, Tomozei va lipsi cel puțin 6 luni, timp în care Dinamo va trebui să se descurce fără el în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Sunt dezamăgit. Ăsta e ghinionul meu. Nu am avut astfel de accidentări până acum. O să merg în vestiar înainte de meciul cu Craiova să le urez baftă băieților și să îi încurajez. Mă doare și e umflat genunchiul. Merg doar în cârje. Sper să revin cât mai repede. Am masă musculară mare și poate o să revin mai repede", a spus Tomozei, pentru Fanatik.

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istorie

Clubul din „Ștefan cel Mare” este într-o situație extrem de delicată. După 25 de etape, Dinamo se află doar pe locul 15, penultimul din Liga 1, cu 12 puncte acumulate. Golaverajul, de asemenea, este unul neverosimil, formația bucureșteană având cea mai slabă apărare din istoria sa. 

În cele 25 de meciuri desfășurate până acum, Dinamo a încasat 58 de goluri și a marcat doar 17.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Ce nu s-a văzut la TV » Fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorul: „Pleacă odată de aici!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  11 Februarie 2022, 13:24

Iar arbitrajul cooperativei nici macar nu a semnalizat si fluierat fault!Spre satisfacția lui Angheluța!

chiorul
chiorul  •  10 Februarie 2022, 23:07

Se trece prea ușor peste cum A FOST ACCIDENTAT Tomozei!!! Băiatul ăsta va sta aproximativ 6 luni. După, la vârsta care o are, dacă nu face recuperarea cum trebuie și cu cine trebuie, e cam gata cu fotbalul! Pe Edjouma îl doare la baston, îi mai dă nea JJ o primă... Găman va fluieră în week-end (probabil fcsb-Chindia, unde se va asigura că dâmbovițenii nu vor misca). Da' așa-i presa noastră, imparțială... Mi-aduc aminte de o accidentare a lu' Chipciu, într-un fcsb-Dinamo, când actualul cfr-ist a fost "rupt" de Dodel Tănase, iar ziaricii noștrii de sport, preluând văicăelile mm-lușei, l-au linșat mediatic pe Rus, vinovat în teorie de accidentarea "perlei"!!!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Februarie 2022, 22:44

Nici o pierdere ! Poate doar in buzunarul lui Stoican !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează