FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo are concurență » „Ținta” lui Stoican e dorită de o rivală din Liga 1 și ezită: „Decid săptămâna aceasta”

Dinamo îl vrea pe Marius Tomozei (31 de ani), fundaș dreapta care și-a reziliat contractul cu UTA. Fotbalistul nu este convins că va accepta oferta.
Dinamo îl vrea pe Marius Tomozei (31 de ani), fundaș dreapta care și-a reziliat contractul cu UTA. Fotbalistul nu este convins că va accepta oferta.

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 15:22 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 15:28

Dinamo îl vrea pe Marius Tomozei (31 de ani), fundaș dreapta care și-a reziliat contractul cu UTA. Fotbalistul nu este convins că va accepta oferta. 

Tomozei, apărător care poate juca și în banda stângă, a precizat pentru GSP.ro că are oferte de la patru echipe din Liga 1 și de la două din Liga 2. „Voi lua o decizie săptămâna aceasta”, a spus Tomozei.

Avem lista care l-a costat pe Rednic postul la Dinamo! Numele transmise către conducere
Dinamo
Avem lista care l-a costat pe Rednic postul la Dinamo! Numele transmise către conducere

Dinamo are concurență pentru Tomozei: CS Mioveni a intrat pe fir

Pe lângă formația alb-roșie, și CS Mioveni s-a arătat interesată de serviciile lui Tomozei. În acest sezon, fundașul a bifat doar 4 partide, ultima fiind pe 23 septembie, în Cupa României. După acel meci, antrenorul Laszlo Balint l-a trimis la echipa a doua, acuzând probleme comportamentale și nu l-a reprimit în lot pe Tomozei.

Dinamo are concurență » „Ținta” lui Stoican e dorită de o rivală din Liga 1 și ezită: „Decid săptămâna aceasta”
Marius Tomozei

Născut în București, fundașul de 1,81 metri a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, SCM Rm. Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Tg. Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul, Dunărea Călărași și Metaloglobus. A ajuns la UTA în vara lui 2019.

Stoican vrea întăriri

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundaș, mijlocaș și atacanți de zonă centrală.

„Trebuie să luăm jucători care s-au antrenat cu lotul primei echipe la care au activat. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți, care s-au antrenat și care au jucat măcar câteva meciuri. Nu putem lua jucători extracomunitari, o să luăm jucători români și comunitari", a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Conducerea lui Dinamo analizează și propunerea lui Mircea Lucescu de a trimite în această iarnă jucători de la Dinamo Kiev în Ștefan cel Mare, sub formă de împrumut. De asemenea, Iuliu Mureșan mizează să primească întăriri și de la CFR Cluj.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan nu știe de ce nu s-a înscris în DDB: „Asta e cea mai importantă problemă?”

Lista cu jucătorii de la Dinamo Kiev pe care Mircea Lucescu vrea să-i trimită la Dinamo » Unul dintre fotbaliști, cotat la 1 milion de euro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  30 Decembrie 2021, 12:52
Postat de sdoru pe 30 Decembrie 2021, 00:18

Dinamo nu trebuie sa facă vreun transfer!!!! Deoarece doresc ca Zavaleanu, Mureșan și Stoican sa demonstreze ca Rednic este un antrenor slab!!! Cu același lot Stoican sa rupă norii și sa acumulam puncte!!! PS. Sa vedem valoarea celor doi antrenori cu același lot!!!

Lui Rednic i s-a dat sansa sa faca 6 transferuri, din care nu i-a confirmat cu adevarat nici unul. Poate Carp doar, dar a jucat prea putin pt a fi elucidati pe deplin. Dar hai sa fiu generos, a nimerit unul din sase! Stoican de ce nu ar avea si el dreptul la 4-5 transferuri? Pana si Mario Nicolae a nimerit 2 transferuri din 4 in iarna trecuta, pe Albentosa si Morsay

1745flo
1745flo  •  30 Decembrie 2021, 12:30

Am ajuns să ne batem pentru jucatori cu Miovenii?

paolo15
paolo15  •  30 Decembrie 2021, 10:40

fc coaforul nu are nici o concurenta: drum liber spre B!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează