LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Mark Hughes îl lasă pe Elano la Lazio! Unde va ajunge Dubarbier?

Articol de — Luni, 05 Ianuarie 2009

Şansele unui transfer al lui Sebastian Dubarbier la Lazio devin din ce în ce mai mici pe zi ce trece. Elano, urmărit şi el de italieni, a confirmat ieri că şi-ar dori să joace pentru laziali, iar antrenorul Mark Hughes pare dispus să reunţe la serviciile sale.

După umilinţa încasată de Manchester City în Cupa Angliei, 0-3 contra lui Nottingham Forest, tehnicianul Mark Hughes a decis că este nevoie să facă unele schimbări la echipă.

Acesta îi spulberă lui Elano practic orice şansă de a mai ajunge titular şi pare dispus să îl lase la clubul lazial: "Vreau să vă cinci feţe noi în echipă! Am nevoie de un mijlocaş cu caracteristici diferite", a spus acesta pentru Corriere dello Sport.

Mutările plănuite de acesta par să dea peste cap planurile preşedintelui echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan. care dezvăluise recent că "discuţiile pentru un transfer al lui Dubarbier sînt într-un stadiu avansat".

Vezi golul marcat de Dubarbier contra Stelei Din păcate pentru tînărul argentinian, transferul său la Lazio, echipa care a eliminat-o pe Dinamo în turul III preliminar al Ligii Campionilor în urmă cu doi ani, nu mai este de actualitate, lazialii dorind să îl achiziţioneze pe Elano.

Fostul elev al lui Mircea Lucescu a evoluat doar în cinci meciuri pentru "albaştrii", marcînd patru goluri.
Tot atîtea a înscris şi argentinianul Dubarbier pentru CFR în acest sezon, dar în 14 meciuri.A adunat 2 miliarde ‎$ din droguri! Incredibil ce și-a făcut la față traficantul ca să nu fie găsit de poliție

Libertatea

Comentarii (1)

 •  05 Ianuarie 2009, 18:42

Ma bucur daca nu ajunge la Lazio! E prea slab pt. echipa mea favorita... Si CFR cere foarte multi bani. E trist ca Lazio chiar se gandeste la Dubarbier...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1