FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Încă un transfer la Dinamo + Rednic l-ar putea folosi încă din meciul cu Sepsi!

Marko Nunic a semnat cu roș-albii / Sursă foto: Facebook FC Dinamo Official
Marko Nunic a semnat cu roș-albii / Sursă foto: Facebook FC Dinamo Official

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 15:20 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 15:50

Dinamo a oficializat vineri transferul vârfului sloven Marko Nunic. Speriat de criza de rezultate, Rednic se gândește să-l folosească încă de la meciul cu Sepsi de duminică.

Impresionat de cum a arătat în testele fizice efectuate de Nunic în ultimele zile, Rednic se gândește să-l folosească pe sloven duninică, la Sfântu Gheorghe, în partida crucială cu Sepsi.

GSP aflase de joi seară că Rednic l-a convins pe Nunic să semneze, după o discuție directă cu fotbalistul liber de contract din iulie, după despărțirea de grecii de la AE Larisa. Jucătorul activa la eleni din august 2018.

Până la transferul în Grecia, Nunic a evoluat doar în țara natală, Slovenia, pentru 6 echipe: Olimpija Ljubljana, NK Radomlje, SD Šenčur, NK Aluminij, DNS Zavrc și ND Gorica.

Dinamo anunță transferul lui Marko Nunic

„Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani), ultima oară la clubul grec AE Larissa, a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an,” a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. 

„Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic înaintea deplasării la Sf. Gheorghe pentru duelul cu Sepsi (Liga 1, etapa a 14-a)”, se arată în comunicatul emis de „câini”. 

Mircea Rednic, 5 transferuri la Dinamo 

Joi, Cătălin Carp, fundașul central moldovean trecut pe la FCSB și CFR Cluj, a semnat cu Dinamo.

De la venirea la Dinamo, Mircea Rednic a adus cinci jucători. Pe lângă Marko Nunic, în noul mandat al lui Rednic, Dinamo i-a mai legitimat pe: Cătălin Carp (fundaș central, 28 de ani) Michael Espinosa (mijlocaș defensiv, 28 de ani), Nikolaos Kainourgios (extremă stânga, 23 de ani) și Tomas Vestenicky (atacant, 25 de ani).

Cum se mișcă noul transfer al lui Dinamo, Marko Nunic:

Vezi și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV / UPDATE Oficial! Rednic l-a adus la Dinamo pe fostul fotbalist de la FCSB, cotat acum la 700.000 de euro

Dinamo nu se oprește din transferuri » Anunțul lui Mureșan după aducerea lui Carp

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
creeperno115
creeperno115  •  29 Octombrie 2021, 22:35

Peste neicutescu sigur e

sempre.per.tutti
sempre.per.tutti  •  29 Octombrie 2021, 21:08

Bun transfer , un jucător tehnic

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  29 Octombrie 2021, 18:10
Postat de Constantin Mosnegutu pe 29 Octombrie 2021, 18:02

Ziua si transferul la dinamu. Pana acum cred c-au transferat vre-o 40. De unde Dumnezeu au atatia bani?

din vanzarea vestelor catre cei multi platite de jijel ,atunci am incasat mult .Pregatim noul rand de veste tot pentru voi ,VESTE GARAGANDI!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează