FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - UNIREA URZICENI, ORA 18:00, GSPTV ŞI FAZE VIDEO PE GSP.RO

Markovici ratează tot sezonul după o operaţie nereuşită

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2011 12:13

Fundaşul stînga Zarko Markovic a fost supus zilele trecute la o nouă intervenţie chirurgicală la metatarsiene şi va rata întregul sezon actual.

Jucătorul de origine sîrbă a simţit dureri la gleznă în urmă cu ceva timp iar la un control medical efectuat săptămîna trecută medicii au descoperit că oasele nu s-au sudat complet după operaţia suferită la începutul acestui an.

“Am jucat în ultimele etape cu dureri la picior iar doctorii mi-au recomandat să merg la operaţie pentru că nu s-au sudat perfect oasele de la metatarsiene.

Intervenţia chirurgicală a fost reuşită iar acum voi mai sta cîteva zile în spital. Pe urmă voi fi nevoit să port ghips la picior iar peste o lună voi începe recupararea, astfel că la vară să fiu apt odată cu reunirea lotului după perioada de vacanţă”, a afirmat Markovic.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  26 Aprilie 2011, 11:00

speram sasi revina cat mai repede zarko

Vezi toate comentariile (1)
Comentează