FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - UNIREA URZICENI 1-1

Marş stopat

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Pandurii au ratat şansa de a obţine a şaptea victorie consecutivă din retur.

După şase vine şapte. Probabil că asta şi-au spus elevii lui Neagoe înaintea partidei cu Urziceniul lui Dan Petrescu. Şi Pandurii au pornit furibund partida. Orac a ţîşnit prin­tre visătorii fundaşi ai Unirii, dar lobul său de efect a trecut peste (11). Oamenii “Bursucului” au repli­cat prin raidurile lui Balint, dar acesta a fost ghinionist în două rînduri (4, 20).

Gorjenii s-au mutat apoi în tere­nul Urziceniului, dar inter­ven­ţiile goalkeeper-ului lituanian Arlauskis şi precipitarea în faţa por­ţii a lui Daniel Orac şi a lui Ale­xandru Piţurcă i-au ţinut în viaţă pe ialomiţeni. Mai întîi, Florin Stîngă l-a încălzit pe tînărul portar al Ur­ziceniului (27), care s-a remarcat ulterior în două rînduri în faţa lui Orac (37, 44). Fiul selecţionerului putea face dreptate înainte de pauză, dar “capul” său din poziţie ideală a trecut peste.

La reluare, Neagoe a forţat atacul, introducîndu-l pe teren pe Stromajer, un alt vîrf de careu alături de Alex Piţurcă. Dar mu­ta­rea cîştigătoare a fost intrarea lui Păcurar. Mijlocaşul gorjean a reuşit un eurogol în minutul 67, cînd a trimis un şut-bombă de la 22 de metri, care s-a dus direct la vin­clu. Reuşita Pandurilor a fost anulată însă cinci minute mai tîrziu, Bilaşco profitînd de apatia fun­da­şi­lor lui Neagoe, seduşi pre­ma­tur de gustul victoriei. Şi s-au oprit la sase!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  14 Aprilie 2008, 14:21

Bravo Alex. Superb gol, asha cum ne-ai obisnuit in ultima perioada. Pandurii merita victoria, insa mai au si jucatori care nu prea au ce merita in teren, cum e Orac. Nu poti sa tratezi asha meciul. Neagoe ar trebui sa-l pedepseasca la meciul cu Rapid si sa-l tina pe banca.

 •  14 Aprilie 2008, 09:59

idioti cretini de cronicari de la gazata. era a 7-a la rand. incredibil ce citesc la voi. penalilor

 •  14 Aprilie 2008, 02:44

mihul..nu e prima greseala...ieri vranjkovic era sarb..azi bosniac..nici ei nu stiu pe ce lume traiesc...acum ..ce a scris asta..saracu....e vai si amar de capu lui...se vede ca Ioanitoaia se indreapta spre pensie...tolo..se utia mai mult la conturi decat la ce are in curte

Vezi toate comentariile (8)
Comentează