FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Martin Bogatinov face anul! Portarul Stelei nu prinde nici banca de rezerve şi au trecut 10 luni de la ultimul său meci

Bogatinov n-a mai fost convocat la reprezentativa Macedoniei din februarie anul trecut
Bogatinov n-a mai fost convocat la reprezentativa Macedoniei din februarie anul trecut

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:37

Steaua şi-a luat un portar macedonean în care nu are încredere nici să-l lase pe banca de rezerve. Ex-iugoslavul are 10 luni de cînd n-a mai jucat deloc fotbal.

Steaua s-a "întărit" în iarna asta cu un goalkeeper pe care evită să-l folosească. Reghecampf nu are încredere nici măcar să-l lase pe bancă, drept rezervă a lui Tătăruşanu! Martin Bogatinov a semnat cu roş-albaştrii în urmă cu două luni, din postura de jucător liber de contract, însă nu a apărut în nici un meci oficial.

Macedoneanul a fost lăsat pe dinafară, exceptînd un joc amical, cel cu Lokomotiv Plovdiv. De cînd au început partidele oficiale, Bogatinov nu mai prinde nici banca de rezerve! Tătăruşanu, al cărui contract expiră pe 30 iunie, şi-a păstrat statutul de titular, iar rezerva lui este Florin Niţă.

Ex-iugoslavul pe care l-au adus steliştii ca pe un posibil înlocuitor al lui Ciprian din sezonul viitor, cînd numărul 1 din prezent va merge, probabil, la Fiorentina, a şi uitat de cînd nu a mai apărut într-un meci care contează.

Peste două luni, goalkeeperul cu 15 selecţii la echipa naţională a Macedoniei împlineşte un an de cînd n-a mai prins un joc oficial! Bogatinov a apărat ultima oară în Ucraina, pe 3 mai 2013, în Hoverla - Karpati Lvov 2-1. Atunci s-a aflat timp de o repriză în poarta oaspeţilor.

Apoi a devenit indezirabil la Lvov cînd a refuzat scăderea salariului, propusă de către club, şi a ajuns gratis la Steaua, unde priveşte meciurile din tribună.

70.000 de euro cîştigă Bogatinov (27 de ani) pentru 6 luni de contract cu Steaua. Roş-albaştrii au opţiunea să-i extindă contractul după finalul acestui sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
zeze
zeze  •  07 Martie 2014, 14:26
Postat de valah7mai1986 pe 07 Martie 2014, 11:18

Ma tu ești din familia de khazari securiști care l-au asasinat în pușcărie la Jilava pe avocatul Vică Negulescu, fost preşedinte al Unirii Tricolor ! Prin asasinarea lui a apărut FC RUȘINEA ROMÂNIEI 1948, sora mai mica a lui Динамо Москва. Fondatorul vostru este khzarul Bodnarenko, agentul lui Stalin, primul șef al securității, care a exterminat sute de mii de romani in Gulagul romanesc.

le ai mai bine cu rusa decat cu romana. esti sigur ca nu ne scrii de undeva de langa moscova? esti un mic ceausist, aplaudac pe la plenarele binecunoscute.

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  07 Martie 2014, 13:22

steaua este echipa favorita a lui nicolae ceausescu, motiv pentru care trebuie sa dispara!

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  07 Martie 2014, 11:29
Postat de mariuss72 pe 07 Martie 2014, 11:15

Ma refeream strict la acest personaj, nu te face ca nu intelegi. Daca e s-o luam asa, si steaua a fost jucaria preferata a familiei ceausescu, care a nenorocit o tara intreaga.

poate ne explici cu ce a nenorocit Steaua o tara intreaga? ti-am zis,este jenant ca un dinamovist sa vorbeasca despre acest subiect cand la voi ,tot ce misca in acel club ,mai putin jucatorii,erau securisti odiosi...de la aia mai mari la aia mai mici. sa-ti reamintesc cine a fost Postelnicu,Emil Bobu si Ion Dinca alias Te-leaga socrul lui Nicolae Badea pana mai ieri seful vostru?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează