FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Martinovici: "Antrenamentele cu Levy sînt foarte plăcute. Vom da totul ca să nu plece!"

Ciprian Tătăruşanu a atras atenţia unor cluburi din Serie A
Ciprian Tătăruşanu a atras atenţia unor cluburi din Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 21:49

Fundaşul sîrb al Stelei, Novak Martinovici, spune că a auzit că este posibil ca Ciprian Tătăruşanu să plece de la roş-albaştrii. Jucătorul pe care suporterii echipei l-au propus să fie căpitan s-a "îndrăgostit" de stilul lui Ronny Levy.

 

"Am auzit că ar putea pleca Tătăruşanu, dar am pierde mult dacă el ar părăsi echipa chiar dacă avem şi alţii foarte buni. Pentru el şi cariera lui ar fi un lucru senzaţional", a spus Martinovici pentru DigiSport.

Varianta vehiculată să îl înlocuiască pe Tătăruşanu este Arlauskis, portarul lui Rubin Kazan. Acesta nu prinde prima echipă a ruşilor şi este primul pe lista lui Ronny Levy, pe care l-a avut antrenor şi la Unirea Urziceni.

"Am jucat împotriva lui Arlauskis şi mi se pare un portar foarte bun, dar din păcate este pentru noi joacă în Rusia", a mai spus acesta.

Trebuie să-l păstrăm pe Levy
Martinovici a dezvăluit şi cum au decurs primele zile cu Ronny Levy la cîrma echipei. "Chiar dacă este de puţin timp, ne-a arătat că ştie meserie. Are nişte antrenamente plăcute pentru noi. Vrem să jucăm foarte bine şi să nu ajungem în situaţia de anul trecut cînd am schimbat şase antrenori".

Frig în Austria
Steaua s-a antrenat în această dimineaţă la 9 grade Celsius, dar frigul nu i-a speriat pe jucătorii lui Ronny Levy. Ca şi ieri, Galamaz &Co au trecut repede la jocul cu mingea şi exerciţii de posesie, după 15-20 de minute de încălzire.

Brandan, Răduţ şi Matei se pregătesc în continuare separat. Matei se recuperează după leziunea musculară suferită la echipa naţională, iar Răduţ şi Brandan au tendinită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
petrica_pe_gsp
petrica_pe_gsp  •  20 Iunie 2011, 00:07

"Levi nu ne pune să alergăm zece mii de metri ca nebunii. Alergăm cu mingea, aşa chiar e plăcut şi nu se simte oboseala", Explica Martinovici !! Si ne tot intrebam de ce jucatorii nostri erau obositi dupa 60 min, avem raspunsul.

samy1
samy1  •  19 Iunie 2011, 23:38

ALO ! Mai vreau stiri despre cea mai iubita echipa, STEAUA. Aveti 3, 4 reporteri pe teren si...... cam slabut. VREM

samy1
samy1  •  19 Iunie 2011, 23:08

INCREDIBIL

Vezi toate comentariile (9)
Comentează