FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Martinovici îl asociază pe antrenorul Stelei cu un personaj dubios din Belgrad: "Reghe, ai grijă!"

Laurentiu Reghecampf infirmă că ar avea vreo legătură cu Zonja +2   FOTO
Laurentiu Reghecampf infirmă că ar avea vreo legătură cu Zonja

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 22:17

Fotbalistul continuă răfuiala cu MM şi cu Reghecampf cu o insinuare despre tehnician, că ar avea legături cu un sîrb poreclit Zonja şi cunoscut la Belgrad că ar avea diverse activităţi ilegale, inclusiv în domeniul pariurilor.

Novak Martinovici nu s-a mulţumit să-i jignească pe Mihai Stoica şi pe Laurenţiu Reghecampf. A trecut şi la dezvăluiri despre antrenorul de 37 de ani. Fotbalistul a plecat ieri în Serbia şi, în drum spre casă, a făcut un comentariu cu care-l şantajează pe tehnician: "Reghe a zis că mă amendează? Probabil că el nu ştie că am reziliat contractul cu Steaua, deci n-are cum să mă amendeze. Oricum, îl aştept cu drag la Belgrad, la o întîlnire cu prietenul nostru comun Zonja. Ştie el foarte bine la cine mă refer".

Cine e Zonja? Persoane din fotbalul românesc cu relaţii în fosta Iugoslavie au evitat, iniţial, să vorbească despre sîrb, dar una dintre ele i-a creat totuşi profilul: "Zonja e porecla. E un personaj dubios, recunoscut ca un infractor. Are activitate în mai multe domenii, printre care şi pariuri pe meciuri de fotbal".

Numele lui "Zonja" e Zoran Petrovici şi a fost director general la Obilici Belgrad, clubul criminalului Arkan! Zeliko Raznatovici "Arkan" a fost liderul unei grupări paramilitare din fosta Iugoslavie, "Tigrii", şi a murit asasinat în 2000, înainte să fie judecat. Era acuzat de crime împotriva umanităţii. Zonja, cel despre care Martinovici susţine că ar fi prieten cu Reghecampf, a rămas un tip controversat şi după moartea şefului său. "Zonja e recunoscut drept unul dintre băieţii răi ai Belgradului", confirmă o sursă din capitala Serbiei.

Reghe dezminte legătura pe care a făcut-o fotbalistul: "Nu ştiu cine este acest personaj despre care spune Martinovici şi, în general, nu mă interesează deloc ce spune el. Eu nu l-am atacat deloc, am spus doar că nu avea valoare de Steaua, de aceea am şi decis să renunţăm la serviciile lui. N-am absolut nimic cu el, ca persoană, şi nu vreau să intru în polemică. Martinovici nu a mai participat de mult timp la antrenamentele mele, aşa că n-am de ce să mai fac comentarii legate de el".

Anchetat în Germania
Numele Reghecampf a fost asociat cu aranjamentele pentru pariuri în 2005, cînd Laurenţiu era fotbalist. El a fost anchetat în Germania pentru un blat la un meci dintre Paderborn şi Chemnitz, două formaţii pentru care Reghe n-a jucat niciodată. Actualul antrenor a fost declarat nevinovat. Potrivit anchetatorilor, beneficiarii aranjamentelor ar fi fost doi fraţi croaţi, Ante şi Milan Sapina.

Influenţează ex-iugoslavii?
Martinovici a venit la Steaua de la Pandurii. Preşedintele clubului din Tîrgu Jiu a comentat într-un interviu acordat recent Gazetei suspiciunile tot mai dese din fotbalul românesc legate de "mafia pariurilor": "N-am motive să bănuiesc ceva, n-am avut niciodată. Acum, cu atît mai puţin, că nu mai avem jucători din fosta Iugoslavie". Condescu l-a reangajat însă pe bosniacul Stojan Vranjes în iarna asta, chiar cu preţul pierderii lui Grigoraş! Antrenorul s-a opus revenirii lui Vranjes şi a plecat din cauza reprimirii acestuia în lot.

Dinu îl ştia pe Arkan
Martinovici a sugerat că Reghecampf ar fi prieten cu "Zonja" Petrovici, unul dintre aghiotanţii lui Arkan. Din fotbalul românesc, Cornel Dinu a susţinut, în anii '90, că-l cunoştea personal pe Zeliko Raznatovici (foto 3), personajul pe care Occidentul şi Statele Unite îl acuzau ca pe un terorist.

Din cauza imaginii lui Arkan şi a "Tigrilor" lui, UEFA i-a interzis clubului său, Obilici, să participe în cupele europene. Echipa pe care Raznatovici a transformat-o chiar în campioana Iugoslaviei a fost acceptată în Europa după ce Arkan a numit-o în funcţia de preşedinte pe soţia sa.

"Îi transmit şi lui MM Stoica: ştiu multe lucruri foarte interesante, aşa că ar face bine să nu mai vorbească atît de mult!" (Novak Martinovici)

Playtech: BOMBĂ! Bill Gates, anunț înfiorător. Boala cu care ne vom confrunta, vom fi victime


Comentarii (50)
andystar
andystar  •  20 Ianuarie 2013, 21:44

Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF.

gabonne1982
gabonne1982  •  20 Ianuarie 2013, 18:40
Postat de walhalla pe 20 Ianuarie 2013, 14:21

Da' pe Iliescu cand il condamna pentru crimele din decembrie 1989 ?

din pacate niciodata.Iliescu isi traieste bine merci batranetile,ca si alti criminali din '89

andystar
andystar  •  20 Ianuarie 2013, 17:49

Cat a furat cefura anu trecut ,of of daia au ajuns campioni !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează