FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, MÎINE, ORA 21:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Martinovici speră în continuare la titlu: ”Sîntem eroi, nu renunţăm!”

Martinovici a marcat două goluri decisive în ultimele două meciuri
Martinovici a marcat două goluri decisive în ultimele două meciuri

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 19:02

Martinovici a dat două goluri în ultimele două partide şi continuă să viseze la titlu, deşi admite că Steaua a devenit o echipă obosită.

- Novak, v-aţi cam chinuit cu Ceahlăul. De ce?
- Eu zic că a fost cel mai slab meci pe care l-a făcut Steaua în ultima vreme. Dar sîntem obosiţi. Cu toţii am jucat ca nişte eroi, n-am renunţat, chiar dacă jocul n-a prea mers. Ce-i drept, antrenorul ne spusese că s-ar putea să fie aşa, să avem meci greu de tot. D-aia am şi jucat cu cinci fundaşi centrali pe teren, ca să nu riscăm nimic.

- E interesant că recunoşti prestaţia slabă...
- De ce să n-o fac? Eu sînt sincer, simt cînd nu jucăm formidabil şi pot să admit asta.

- OK, dar puteţi cîştiga în felul ăsta şi în continuare?
- Bineînţeles, care-i problema? Steaua e o echipă mare şi bate şi cînd joacă prost. Cu Ceahlăul am avut eu noroc şi am înscris, data viitoare se va găsi altul care să marcheze. Dacă luăm şi la Braşov trei puncte jucînd precum cu Ceahlăul e foarte bine, e perfect.

- Ai calculat cum mai puteţi cîştiga titlul?
- Vorbim între noi despre asta, e normal din moment ce au mai rămas atît de puţine etape şi şansele încă există. Nimeni de la Steaua n-a renunţat la ideea cîştigării campionatului!

"Ştiu că joi a fost ziua lui Stoichiţă, iar victoria cu Ceahlăul a fost un cadou mic pentru el. Am amînat un pic cadoul cel mai important, titlul de campioni" (Novak Martinovici, fundaş Steaua)

"Pentru fotbalul românesc, nu e deloc în regulă că se iau în fiecare sezon decizii importante la comisii şi hotărîrile astea stabilesc şi ele clasamentul. Dar sper ca Steaua să profite de data asta" (Novak Martinovici, fundaş Steaua)

7 goluri are Martinovici în 60 de partide disputate în Liga 1. El a venit la Steaua de la Pandurii, în vara anului 2010

5 luni au trecut de la ultimul meci în care Martinovici a fost folosit stoper, adică pe postul lui de bază. A jucat în centrul apărării cu Voinţa Sibiu (1-0), iar de atunci a fost utilizat numai ca fundaş dreapta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
g.torje23
g.torje23  •  12 Mai 2012, 12:37

Kre vrei laptop Acer Aspire 5670 Ieftin Super Ieftin Configuratie " Intel Dual Core 15.4 inch Procesor Intel Dual Core 1.60Ghz ,video 128 mb, memorie 2,5o Gb ,Hdd 160 Gb, dvd-rw, Wireless , Merge impecabil si raspunde orcarei comenzi la fel de bine .singuru motiv pt kre il dau cu 550 de ron este k nu are acumulator merge la priza + cadou o masuta cooler ,merita banii din plin. ofer proba dar ofer si un demo online va pot arata cum arata pe messenger si poze si web pt contact ma gsiti aici" florin.0302" ms .Anunt valabil doar pt cei din Bucuresti! Stima

alpin
alpin  •  12 Mai 2012, 10:46

Prostalaul asta sigur a baut apa dupa ieroul Jiji!!! Huligan ordinar...

mama.is.here
mama.is.here  •  12 Mai 2012, 09:56

sa va amintesc si de penalty-ul din meciul cu Brasov?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează