FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mărturia lui Doru Bratu: "Am prietenă, nu sînt gay!"

Bratu (22 de ani) nu a jucat nici un joc oficial pentru Rapid, doar pentru echipa secundă. El a fost împrumutat acum la FC Snagov
Bratu (22 de ani) nu a jucat nici un joc oficial pentru Rapid, doar pentru echipa secundă. El a fost împrumutat acum la FC Snagov

Articol de , - Publicat duminica, 03 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2011 21:28

Doru Bratu, fundaşul stînga al Rapidului, povesteşte prin ce-a trecut în ultimele zile şi spune că a fost implicat fără voia lui în scandalul de prostituţie cu minori în care a fost audiat la poliţie.

- Doru, cum de a apărut numele tău în tot acest scandal?

- S-a ajuns aici printr-o confuzie! Într-o convorbire telefonică interceptată de poliţişti o persoană cu alte orientări sexuale a vorbit despre mine, că mă place şi că ar vrea să avem o relaţie. Eu îl ştiu pe acel băiat din cartier, dar niciodată nu ne-am intersectat, mie nu mi-a zis nimic faţă în faţă. Eu nu am astfel de orientări, nu sînt homosexual, îmi plac femeile! Prietena mea ştie cel mai bine cum sînt.

- Ţi-au spart uşa poliţiştii cînd te-au săltat joi?
- Nu, să ştiţi că s-au comportat civilizat. Au bătut la uşă pe la 6 dimineaţa, le-a deschis mama. Au venit direct la mine în cameră şi m-au rugat să-i însoţesc la secţie. Nu mi-au pus cătuşe.

- Şi...
- Mi-au reţinut telefoanele mobile, unitatea de calculator şi un memory stick. A, şi o foaie pe care eu îmi trecusem numerele din agendă în caz că mi-aş fi pierdut telefonul. Mi-au fost restituite după ce am dat declaraţii la poliţie. Mi-au zis: "Scrie aici tot ce ştii!". Habar n-aveam despre ce e vorba.

- Cît ai stat acolo?
- M-au ţinut 11 ore! Am fost prost. Mi-am pus ambiţia aiurea cu poliţia pentru că ştiam că nu am nici o implicare şi am refuzat să-mi chem avocatul. Mi-au zis după: "Dacă aveai avocatul cu tine, într-o oră erai liber". Mi-am zis: "De ce să-mi chem avocatul, dacă sînt nevinovat?!".

"Ca şi mine, sînt foarte mulţi fotbalişti care se epilează pe picioare, se pensează, îşi fac tunsori mai ciudate, folosesc creme de mîini, de faţă. Am grijă de corpul meu, nu înseamnă că sînt gay!" ( Doru Bratu)

"Dacă dai un search pe google cu numele meu, apar acum numai chestii cu proxenetism, homosexuali. Am auzit că pot face cumva să dispară toate astea şi să rămînă doar ce e legat de fotbal" (Doru Bratu)

"Nu mă voi lăsa doborît de acest scandal, chiar dacă sînt conştient că într-o măsură mi-a afectat imaginea. Vreau să se ştie despre Doru Bratu fotbalistul şi voi munci mult să reuşesc" (Doru Bratu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
red77
red77  •  03 Iulie 2011, 13:11

voi chiar traiti cu senzatia ca daca nu era implicat veneau dupa el acasa? se trimitea o simpla citatie nu veneau sa-l ia pe sus. e clar ca a dat si el dar daca aia la care a prestat erau majori o sa fie folosit ca martor. e simplu ca buna ziua ceea ce s-a intamplat. erau implicati in afacere si daia de 18 , 19 in afara de minori. daca bratu a fost cu daia de peste 18 asta e motivul pentru care este folosit ca martor. homosexualitatea nu mai este de mult pedepsita de codul penal. practic asta va fi folosit pentru acuzarea pestilor.

nicky
nicky  •  03 Iulie 2011, 10:36

Bai ce rai sunteti! Din pacate pentru Bratu, el este etichetat deja, indiferent daca este sau nu vinovat. Am vazut prea multe erori ale Politiei, ca sa fim convinsi ca este vinovat. Dar daca ai aparut odata in presa cu asta, asa ramai. Sper ca adevarul sa iasa la iveala si ca Bratu sa ajunga fotbalist, indiferent de echipa la care evolueaza. Sunt stelist, dar ma feresc sa generalizez. Toti suntem la fel, rapidisti, stelisti . dinamovisti...peste tot exista oameni si oameni, feriti-va de stereotipuri. Cele bune!

vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  03 Iulie 2011, 10:35

corect mai baieti nu te uita la astea tu esti un fotbalisti nu c red ca tia afectat imagine nu cred ca esti vinovat doara asa fac si ei sa se vad ca este si politie in romina sa easa in prin plan.......capu sus

Vezi toate comentariile (5)
Comentează