FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Mărturie şocantă a lui Ganea: "Regret că nu i-am dat una lui Mudura"

Ganea a sărit la gîtul lui Dorin Mudura după ce a fost eliminat în Poli - Rapid 1-1
Ganea a sărit la gîtul lui Dorin Mudura după ce a fost eliminat în Poli - Rapid 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 12:39

Fostul atacant al Politehnicii Timişoara şi-a amintit de incidentul din 2007, cînd, la un meci Timişoara - Rapid, a fost aproape să-l ia la bătaie pe arbitrul asistent Dorin Mudura. "Ganezu" a fost suspendat atunci 22 de etape şi amendat cu 14.000 de lei.

Fostul internaţional a vorbit despre incidentul care a făcut inconjurul lumii şi care i-a adus cea mai mare suspendare din Liga 1. La 4 ani de la incident, Ganea spune că nu regretă decît că nu l-a lovit pe arbitru.

"Îmi pare rău că n-am apucat să îi dau una mai ca lumea. De ce să-l regret? Nici măcar nu l-am strâns de gât, l-am luat de faţă, aşa. De lovit, l-a lovit un coleg mai tânăr de-al meu, dar am preferat să iau totul asupra mea, pentru a nu lua şi el suspendare", a povestit Ganea pentru click.ro.

După acel incident, Ganea a primit 22 de etape de suspendare, dar Comisia de Disciplină a redus sentinţa la 16 etape după ce jucătorul a făcut apel.

3 goluri a marcat la Timişoara Ionel Ganea în cele 18 partide jucate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sieuu
sieuu  •  04 Aprilie 2011, 11:35
Postat de davidbv pe 03 Aprilie 2011, 13:53

nu ma mira ganea , nu ti-a venit mintea la cap nici in al 12 ceas, vai de tine

nu zic ca a facut bn ganea atunci,dar punete tu in locul lui,cand un adversar sta langa tine la 2 metri si pica de parca ii un epilectic si un destept ii da rosu lui ganea,oricat de mult vrei sa te controlezi te ia toti dracii

sorinpa
sorinpa  •  03 Aprilie 2011, 14:58

A avut dreptate Ganezu pt ce i-a facut acestui Mudura. Sa nu uitam ca in perioada aia Poli era furata ca in jungla,momente de cand a inceput si Iancu sa atace furibund pe toti aceasta raiosi din fotbalul nostru mioritic

davidbv
davidbv  •  03 Aprilie 2011, 13:53

nu ma mira ganea , nu ti-a venit mintea la cap nici in al 12 ceas, vai de tine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează