FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Mărturisiri de senzaţie ale unui "jucător-emblemă" din Liga 1: "Am cheltuit o avere pe vin şi bere"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 12:09

Mihai Guriţă a oferit un interviu de excepţie în Gazeta Sporturilor în care îşi povesteşte cele mai bune momente ale carierei, face cîteva dezvăluiri impresionante, dar vorbeşte şi despre "prietenia" cu alcoolul. 

Interviul poate fi citit integral în ediţia tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor.

"Domne', mi-a plăcut să fiu în compania unor băieţi de cursă lungă. Dar, în ciuda a ceea ce se vorbeşte, n-am făcut excese. Nu m-a văzut nimeni beat prin cluburi! Nici uşă de biserică n-am fost însă! La Galaţi ieşeam cu toată echipa la şpriţ după meciuri, fiecare bea cît dorea. Eu cu Balint şi cu Pelin făceam echipă! Iar la Constanţa cu finul Paşcovici şi cu Ion Barbu".

Şi completează cu o altă mărturisire: "N-am pus niciodată gura pe alcool cu o zi înainte de o partidă, iar în rest, chiar dacă ne mai distram seara pînă mai tîrziu, a doua zi eram fresh la antrenamente. The best! D-asta nici n-am avut contre cu antrenorii. Că se mai auzea una-alta, dar oamenii ziceau: «Ce să-i facă lui Guriţă dacă dă maximum la antrenamente şi la meciuri?!»".

"Am cheltuit o avere pe vin şi bere, dar nu mai beau de cinci ani". Recunoaşte că a cheltuit o avere pe vin şi bere, "puteam să-mi cumpăr cel puţin o supermaşină cu banii daţi pe băutură", dar nu regretă nimic din ce a făcut în viaţă.

Alte materiale exclusiv print din ziarul de azi

» Măsură surprinzătoare luată de MApN în plină dispută cu Steaua! Lucrurile se complică şi mai mult pentru campioană

»
Decisiv pentru Teja » Antrenorul ar putea pleca dacă n-o califică pe Dinamo în finala Cupei Ligii

» Reportaj » Spectacol nemaivăzut la un meci de Liga a 4-a: 6.000 de oameni în tribune la derby-ul Timişoarei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
bdevil
bdevil  •  10 Martie 2015, 23:58

I se zicea motoreta. :)) Alerga repede dar cu pasi mici la Farul. Dadea tot ce putea pe teren dar a avut si meciuri in care nu i-a iesit jocul. La anii pe care ii avea, transferul la Steaua a fost ceva surprinzator. Dar acolo n-a prins meciuri multe, de fapt cred ca l-au folosit doar in meciuri neoficiale.

otelul_galati
otelul_galati  •  09 Martie 2015, 20:33

Gurita Gurita dale la muita!

jim_raynor
jim_raynor  •  09 Martie 2015, 19:23
Postat de mariuspuma2009 pe 09 Martie 2015, 13:43

Gurita a fost cel mai mare blatist din fotbalu romanesc a trantit meciuri in liga I la greu tin minte si akm meciu cu Dinamo knd Farul conducea prin golurile lu Zicu si dupa pauza sa schimbat tot si multe alte blaturi pregatite prin baruri de Guritza asta ar trebui sa infunde puscaria pt ca generatia lui a dus Fc Farul unde e

clabuceala, gurita a ajuns la stiaua de la farul dupa ce a trantit meciul cu ghencistii. patronul de atunci, bosanceanu, dupa celebrul blat,a aplicat cele mai drastice amenzi, gurita, cristocea ,maxim ,farmache si curca au fost cei vizati... ca recompensa pt "serviciile" depuse, jiji i-a transferat la stiaua pe gurita(34 ani!!) si pe cristocea... tolontan scria dupa meciul de la constanta: "Iată, Steaua cîştigă un meci după care patronul Farului îşi acuză jucătorii de trădare"

Vezi toate comentariile (17)
Comentează