FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Pedrazzini: "Tensiunea din jurul echipei îi afectează psihologic pe jucători"

Massimo Pedrazzini, Pedrazzini, Steaua
Massimo Pedrazzini, Pedrazzini, Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al Stelei, crede că jucătorii din Ghencea suferă din cauza tensiunii din jurul echipei.

"Cred că a apărut în jurul echipei foarte mare tensiune. Forma proastă a Stelei se datorează şi factorului psihologic. Stoichiţă are o misiune grea în a pregăti meciurile, la fiecare partidă există un conflict. Să găseşti motivaţie este uşor, dar este dificil să construieşti un nivel psihic bun. Cu siguranţă că jucătorii vor, dar nu au putut. Cîţiva jucători sînt blocaţi psihic", a spus Massimo Pedrazzini la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  28 Martie 2010, 10:52
Postat de ockiu pe 27 Martie 2010, 16:53

stiu ca e un stereotip dar STEAUA e STEAUA - unde e mereu PRESIUNE! cine nu suporta sa plece - dupa mine nici un jucator n-ar mai merita sa ramana la aceasta echipa!

Ovidiu Petre si Kapetanos sunt jucatori care merita sa joace la Steaua. Emeghara la fel, doar ca accidentarile de lunga durata si-au pus amprenta, sper sa-si revina amandoi la forma de dinainte. Szekely, Bogdan Stancu sunt iarasi jucatori buni. Banel Nicolita, e mai mult jucator de moral... prinde 2,3 meciuri FOARTE bune pe sezon, iar restul joaca mediocru.

 •  27 Martie 2010, 19:54

bre nea massimo matale in ce calitate tot comentezi de steaua? probabil in calitate de fin al marelui conducator, cand erai pe acolo faceai numai ce ti se dicta din loja. si asa suntem suparati ca am ajuns de rasul curcilor ,mai lasa-ne si du-te,du-te...

 •  27 Martie 2010, 17:20

mie sa fie fiu sincer nu imi place deloc aceasta echipa pentru ca Gigi Becali strica imaginea Stelei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează