FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII, MÎINE, 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Măsură drastică luată de Mircea Rednic după meciul cu Steaua! » Ce a decis antrenorul ”lupilor”

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2015 19:24

Mircea Rednic a ameninţat cu schimbări majore în cadrul echipei, după înfrîngerea cu 3-1 în faţa Stelei, care a dus la eliminarea Petrolului din Cupa României.

Primul care plăteşte tribut erorilor de pe Naţional Arena este Mourad Satli. Fundaşul a respins greşit la primul gol marcat de Adi Popa din minutul 20, iar reuşita lui Gabi Iancu din minutul 32 a venit tot după o gafă a algerianului.

Mircea Rednic a decis să-l lase în afara lotului pe Satli pentru meciul cu Pandurii care se va juca luni. Deşi este un jucător polivalent, putînd să evolueze ca fundaş central, stînga sau chiar mijlocaş central, gafele cu Steaua au făcut să nu prindă un loc nici măcar pe bancă.

Algerianul a fost unul dintre oamenii de bază ai ”lupilor” în acest sezon, bifînd 13 meciuri ca titular în Liga 1 din 18 partide jucate.

Meciul de luni este unul foarte important şi pentru cei de la Pandurii, care se află la doar un punct de zona retrogradării. Gorjenii au ajuns deja la Ploieşti pentru a pregăti partida de luni, urmînd să se antreneze în această seară pe stadionul ”Astra”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează