FOTBAL  »  Superliga  »  MĂSURI

Măsuri de securitate sporite la partida dintre Gloria şi U. Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Pentru buna desfăşurare a partidei de fotbal dintre echipa locală Gloria Buzău şi Universitatea Craiova din data de 03 mai, peste 130 de jandarmi vor asigura condiţiile de securitate pentru participanţii la această manifestare sportivă la care se preconizează participarea unui public numeros.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât pe traseele de afluire/defluire cât şi în incinta arenei sportive.

Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 15.00 iar începând tot cu ora 15.00 se va interzice vânzarea şi consumarea de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive.

Jandarmeria Buzău recomandă tuturor participanţilor să se delimiteze fără echivoc de situaţiile tensionate care pot genera tulburarea ordinii şi liniştii publice şi adresează rugămintea către toţi spectatorii de a se manifesta în spiritul fair-play-ului .

 

 

sursa: Amos News

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  02 Mai 2008, 22:46

Voi astia de la POLICLINICA TIMISOARA violati, violate sau viol sau cum mama voastra va mai zice ca nici istorie nu aveti, ati cumparat-o pe bani, NU UITATI CUM ATI CASTIGAT BARAJUL DE PROMOVARE CU GLORIA BUZAU ACUM CATIVA ANI cand s-a vandut pe fata meciul retur !

 •  02 Mai 2008, 21:30

respect craiova...(acum a doua echipa dupa gloria in liga I)...

 •  02 Mai 2008, 21:29

oricum ne bate craiova fara nicio problema...dar sa speram pana in ultima clipa...k oricum rezultatele nu o sa ne ajute pt k vor fi meciurile aranjate...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează