FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Măsuri drastice luate de şefii dinamovişti » Le iau şi banii pe mîncare

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

O altă măsură inedită a fost aplicată străinilor ce sînt cazaţi la Rin Grand Hotel. Lui Simao, Blay, Miranda şi Ze Kalanga le vor fi reţinute din contracte mesele pe care le-au luat în incinta hotelului. "Asta înseamnă cam 1.000 de euro lunar!", spune o sursă din cadrul clubului. Altfel, Malick, Simao, Blay şi Kolinko au fost anunţaţi că nu vor mai primi nici un cent din restanţele salariale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  12 Iunie 2009, 16:06

mai Stelistilor,in locul vostru nu as mai vb,ati intrat in Europa League Datorita blatului de la urziceni,asa k gura mica,si asa Dinamo e peste Steaua...uite-te pe ce loc e fiecare...Fortzza Dinamo!!!

 •  12 Iunie 2009, 12:58

Dar cu BORCEA , care vinde gogosi suporterilor dinamovisti de cca 20 de ani, ce masuri s-au luat ???

 •  12 Iunie 2009, 12:53

Doamne cata prostie , pai circul asta ca vor muri jucatorii de foame il faca BORCEA an de an de la Revolutie , mai exact de cand DINAMO are in mod sistematic ZERO rezultate. Peste cateva zile , va scoate capul in public si ne va anunta ca la Dinamo s-au facut analizele necesare, autocritica, etc. si ca A INCEPUT RECONSTRUCTIA, iar la anul DINAMO VA JUCA IN MOD SIGUR IN LIGA. Vai de capul lui, pe ce maini a putut ajunge acest club , care are totusi ceva palmares si o istorie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează