FOTBAL  »  Superliga  »  SEZONUL 2020-2021

Răzvan Burleanu a explicat ce se va întâmpla în noul sezon: „Cine va avea restanțe va pierde cu 0-3! Barajele și meciurile de Cupă nu se reprogramează”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 19:16 / Actualizat marti, 18 august 2020 19:54

Președintele FRF Răzvan Burleanu a explicat cum va decurge viitorul sezon de Liga 1, care va începe vineri, 21 august, și cum se vor gestiona meciurile de baraj și de Cupa României. Ultimul meci de play-off se va juca pe 26 mai 2021. Finala Cupei României va fi pe 22 mai 2021.

„La Liga 1 azi s-au aprobat câteva principii: vom urma modelul UEFA. Dacă vom avea jucători sau membri ai staff-ului depistați pozitiv cu noul coronavirus, vom urma același protocol UEFA. 

Fiecare echipă va trebui să îndeplinească 2 condiții: să aibă 13 jucători, dintre care cel puțin un portar, și să pună la dispoziția organizatorului avizul DSP cu privire la faptul că poate disputa jocul conform programării, cu cel puțin 6 ore înainte de meci.

Un meci se poate reprograma o singură dată, dar nu mai devreme de 7 zile. Dacă o echipă va avea restanțe la finalul unei faze competiționale, va pierde meciurile cu 0-3.  Finalul unei faze competiționale înseamnă: la Liga 1 - după campionatul regular tur-retur, play-off, play-out, la Liga 2 - după 19 etape din sezonul regular, la Liga 3 - după cele 18 etape din campionatul regular.

La baraj și în Cupa României meciurile nu se reprogramează, echipa în cauză va pierde cu 0-3. Dacă nici o echipă dintre cele două nu poate respecta condițiile, atunci ambele vor pierde cu 0-3.

Considerăm în momentul de față că există un risc mai mare de infectare la terasă, decât pe terenul de fotbal. Principiul de la care am plecat a fost să nu mai avem meciuri amânate. Vrem să se termine competiția pe teren”, a spus Burleanu.

Cum explică Burleanu modificările de sistem de la nivelul ligilor inferioare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
cornelconasu
cornelconasu  •  19 August 2020, 11:30

FCSB = FRAUDĂ !!! Club născut prin fraudă, existență prin fraudă , blaturi, mită, arbitraje de casă, trofee mincinoase, transferuri dubioase, bani virați la alte echipe pentru a-și asigura punctele din meciurile directe, ***, ***, conducători condamnați, comisii ***, reprezenrea *** în cupele europene ! CE caută fcsb în cupele eurpene , când ei au luat prin fraudă Cupa Romaniei !?? Cum să reprezinte România în Europa o echipă care au pe opis MINCIUNA, FRAUDA, BLATUL, MITA, ȘANTAJUL , PENALUL ??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotzel
robotzel  •  19 August 2020, 09:44
Postat de cornelconasu pe 18 August 2020, 21:55

Cu câți jucători suspendați poate juca fcsb pentru a câștiga Cupa României ?!

si cate echipe mai trebuie aduse in prima liga pana cand dinamo nu se mai salveaza pe la comisii. ajungem la 40-50 de echipe doar doar sa ramana si dinamo in prima liga? plus ca jucatorul de la fcsb nu era suspendat pentru ca regulamentele se bateau cap in cap iar dupa unul nu era suspendat. nu este vina fcsb pentru faptul ca frf nu este in stare sa faca un regulament.

zamorano
zamorano  •  18 August 2020, 22:08

Asa cum a fost și în sezonul recent încheiat nu? Sau sa nu fie vorba de echipa milei ca se modifică regulamentul pentru ei.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close