FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Matei şcolit de veterani » Dinamo încearcă să îl responsabilizeze

Cosmin Matei a semnat pe 5 ani cu Dinamo, însă i s-a atras atenția că la prima greșeală poate fi eliminat din lot
Cosmin Matei a semnat pe 5 ani cu Dinamo, însă i s-a atras atenția că la prima greșeală poate fi eliminat din lot

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:57

Capriciosul mijlocaş stă la antrenamente în preajma grupului format din ”clasicii lui Dinamo”, Dănciulescu, Niculae, Munteanu, şefii dorind să-l responsabilizeze pe ex-stelist.

Cosmin Matei, 20 de ani, a reprezentat, cel puţin pînă în prezent, surpriza perioadei de mercato în Ştefan cel Mare. Dinamoviştii vor să-l disciplineze pe fotbalistul talentat, dar capricios, la care Steaua a renunţat şi din cauza comportamentului său. De aceea, atît la antrenamente, cît şi la masă, mijlocaşul a fost pus în zona veteranilor "cîinilor", Dănciulescu, Marius Niculae şi Cătălin Munteanu. De ce? Oficialii dinamovişti au explicat: "Va învăţa şi el de la cei trei cum trebuie să fie un sportiv. În plus, se va cuminţi, ni s-a spus că are gura mare, de aceea a pătimit la Steaua".

Pînă acum, Matei s-a făcut remarcat doar la antrenamente şi pe teren, la miuţe, evidenţiindu-se cu intrări decise, fără frică, la minge. "Are vînă la pregătiri şi n-a scos nici un cuvînt prin care să-şi atragă antipatii. Trebuie să realizeze că, oricît de talentat ar fi, la Dinamo n-o să reziste dacă mişcă-n front şi are gura mare", au spus coechipierii.

212 minute a jucat Matei în toamnă la Astra, marcînd o dată în 6 partide

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alekzander
alekzander  •  17 Ianuarie 2012, 10:48
Postat de sica2ro200 pe 17 Ianuarie 2012, 06:21

mi se pare mie sau pustiul asta e cam pilos....bani de cazino garla poker la fel...transfer la steaua....n-a aratat nimc...transfer unde a mai fost si dupa dinamo....desi nu a arat nimic la ultima echipa....e ciudat pentru un porblematic ca el sa umble pe la echipele mari doar pentru ca """"promite"""......si de vreo 2-3 ani NIMIC....are pile?

Clanul Becaliotilor.

alpin
alpin  •  17 Ianuarie 2012, 08:17

Matei are nevoie de un antrenor gen Mircea Lucescu. Din pacate, nea Mircea e unic.

legoolas
legoolas  •  17 Ianuarie 2012, 06:51

Are talent Pustiu, n-ai ce sa zici. Pacat ca are gura mare, speram sa faca treaba la Dinamo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close