FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Mateiu a detaliat de ce se mai refuză şi echipa campioană: "Îmi pasă de Craiova, nu de Steaua"

Mateiu spune că se simte mîndru la echipa naţională a României
Mateiu spune că se simte mîndru la echipa naţională a României

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 00:00

Mijlocaşul a mărturisit că visul cel mai frumos care i s-ar putea îndeplini ar fi să ajungă la Euro şi să se dueleze cu Pogba.

Alexandru Mateiu, 26 de ani, a fost ofertat de Steaua în această iarnă, alături de Ivan, Vătăjelu şi Bancu, asta după ce Gigi Becali l-a mai vrut în urmă cu doi ani, cînd evolua la FC Braşov. De ce n-a marşat la oferta Stelei şi ce vrea ardeleanul ajuns în Oltenia?

  • "Nu simt nimic vizavi de faptul că nu s-a realizat acel transfer şi nu mă interesează Steaua. Îmi pasă doar de Universitatea Craiova şi de naţională. Nu m-a interesat decît Craiova, nu Steaua, mai am trei ani contract cu oltenii".
  • "La Craiova, mă simt foarte bine şi foarte apreciat de către suporteri. Contează enorm pentru mine"
  • "Cel mai frumos vis ar fi să cîştig un trofeu, un campionat. Mi-aş dori să fac acest lucru cu Craiova, mai ales pentru suporterii minunaţi de acolo"
  • "Sper să se facă mai repede noul stadion din Bănie pentru a juca pe el. Nu ne avantajează arena Extensiv"
  • "Nu trebuie să-i dau eu sfaturi lui Ivan, e un băiat matur, şi-a făcut treaba la lotul naţional, nu resimte o mare presiune că n-a ajuns la Steaua"
  • "Naţionala este cel mai important lucru pentru orice fotbalist, indiferent din ce ţară este. Totul depinde de mine să ajung la Euro. Ar fi visul cel mai frumos pe care aş putea să mi-l îndeplinesc"
  • " Pogba este un jucător fabulos pe care mi l-aş dori ca adversar, la Euro. Şi, recunosc, aş face schimb de tricouri cu el"

"Cînd eram mic, visam să joc la echipa mea de suflet, din oraş, FC Braşov. Nu aveam un idol anume, dar de la 6 ani am dorit să joc pentru "stegari""
Alexandru Mateiu

750.000 €este cota mijlocaşului conform transfermarkt.de

250.000 €a plătit Craiova Braşovului în 2014 pentru a-l achiziţiona

1 golşi două pase decisive are Mateiu pentru Ştiinţa în sezonul de toamnă în 23 de partide

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
stefan..
stefan..  •  07 Februarie 2016, 13:23

Gandire corecta pentru un jucator care tinde la mai mult. Si asa trebuie sa gandeasca toti jucatorii cu potential real. Nu numai cei de la Stiinta. La Steaua, e bine din punct de vedere financiar, dar doar atat. Adio Europa si fotbalul mare! Fratii Costea si Andrei Ionescu sunt cele mai clare exemple de mari talente craiovene ajunse rebuturi. Gica Popescu, Craioveanu, Chivu sunt modele de urmat

danyla
danyla  •  07 Februarie 2016, 08:20

Cand o sa capete maturitate in joc o sa vedeti ce jucator va fi Mateiu, are tehnica si calitati fizice exceptionale ...

840472782697788
Sever Dache  •  06 Februarie 2016, 16:34

Mesaj, referitor la interviul adresat de Alexandru Mateiu, component al echipei CSUniversitatea Craiova! Felicitari, pentru maturitatea dovedita fata de echipa unde evoluezi ca sportiv si pentru Orasul unde tresti, CRAIOVA! Prin evolutiile tale si carecterul tau, eu unul te asimilez, cu fotblistii umani, Echipei Univ. Craiova, orasului Craiova si anume-C Stefanescu, Nae Tilihoi, Silviu Lung, Zoly Crisan s.a.m.d, au ramas si s-au casatorit in Craiova si au ramas Olteni cu acte in regula! Tu si A Ivan, urmati exemplul fotbalistilor de mai sus, nu jucatori de fotbal! Voi si ceilalti componenti ai echpei ce evoluati, ridicati fotbalul din Craiova la standere Europene si va asigur, ca mai usor ve-ti fi apreciati, selectionati, la echipa Nationala, pentru Campionatul European, pentru ca aveti in spate, traditia Univ Craiova, cand echipa Nationala se conplecta, cu Loty Bolony si Gino Iorgulescu, ceilal-ti componenti ai Nationale-i Romaniei, erau de la Univ Craiova! Tu Mateiu, tu Ivan si echipa de fotbal actuala, luptati pentru acest tel de performanta si nu uitati ca aveti in spate, suporteri caliti pentru performanta si unde mai pui, ca veti juca pe un Stadion, nou si modern! Dati-va silinta si faceti-ne si pe noi fericiti, sa nu mai fim umiliti de echpele Bucurestene! Felicitari Mateiu, pentru maturitate-a ta te intereseaza doar Univ Craiova! Mult Succes! Hai Craiova!!! Scuzati, greselile de ortografie! Sunt alaturi de voi, suporteri, ai echpei rau incercate si divizati!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează