FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Matici: "Sînt la plajă, nu ştiu nici cînd e reunirea"

Darijan Matici, Matici, Rapid
Darijan Matici, Matici, Rapid

Articol de , - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Aflat în vacanţă cu familia, Matici spune că nimeni de la club nu l-a anunţat cînd trebuie să se prezinte la antrenamente.

Străinii Rapidului habar n-au cînd trebuie să revină în România. Giuleştenii întîrzie să-i prezinte pe Dinu Gheorghe şi pe Marius Şumudică, iar fotbaliştii aşteaptă la plajă să fie anunţaţi cînd e reunirea. Unul dintre "dezorientaţi" e mijlocaşul sloven Darijan Matici. Închizătorul de 27 de ani a ratat la mustaţă şansa de a fi prezent la Campionatul Mondial, fiind selectat în lotul iniţial de 30 de fotbalişti, şi acum se află la plajă cu soţia şi băieţelul său de un an.

"Încerc să uit că nu voi fi în Africa de Sud. Sînt dezamăgit pentru că ar fi fost o şansă mare pentru mine. De Rapid nu ştiu absolut nimic. Nimeni nu m-a sunat să-mi spună cînd e reunirea. Acum sînt la mare şi îmi petrec timpul cu soţia şi cu băieţelul meu Alexei", a spus Matici.

Înainte de a pleca de la Rapid, Andone le transmisese jucătorilor că vor fi anunţaţi prin sms cînd trebuie să înceapă pregătirea şi că data depinde de decizia care se va lua la TAS. Cum conducerea din Grant nu a aflat încă dacă giuleştenii vor juca sau nu în Europa, fotbaliştii nu au fost anunţaţi nimic. Unii dintre ei au sunat la club şi au aflat că pe 13 iunie e programată prima şedinţă de pregătire a verii, dar şi că programul s-ar putea modifica.

"Sincer să fiu nu ştiu nimic despre situaţia de la Rapid. M-am uitat pe internet, dar nu am văzut nimic sigur. Noi avem antrenor?"
Darijan Matici, mijlocaş Rapid

"Lazăr vrea să plece"
Vicepreşedintele Nicolae Manea confirmă că mijlocaşul Costin Lazăr (29 de ani) a cerut să fie lăsat să se transfere. "Am vorbit cu el şi ar vrea să plece pentru că are o vîrstă şi ar vrea să cîştige mai bine. Dar în nici un caz nu se va transfera în România", a spus Manea. Dacă îşi va vinde căpitanul, giuleştenii îl vor readuce în Grant pe Nicolae Grigore (27 de ani), de la Braşov.

"Bag Rapidul în faliment!"
Clubul giuleştean a pierdut procesul cu Bronic Security, iar firma cere executarea silită din cauza unei datorii de aproximativ 16.500 de euro. Ştefan Brotac, patronul firmei, a dezvăluit că George Copos i-a cerut să renunţe la această datorie, dar că intenţionează să meargă pînă la capăt. "Mă duc cu executorul peste Rapid! Pînă acum m-am gîndit la fotbalişti, dar domnul Copos face afaceri de milioane şi mie nu vrea să-mi dea banii. Mi-a zis să renunţ la datorie, dar el de ce nu renunţă la un hotel?", a zis Brotac în Cancan.

Şumudică, asaltat cu SMS-uri
Favorit să preia Rapidul, Marius Şumudică a declarat că primeşte foarte multe mesaje din partea suporterilor alb-vişinii care îl imploră să vină antrenor în Grant: "Toţi fanii giuleşteni îmi spun să mă întorc acasă, primesc multe mesaje de la ei. Clubul acesta are un loc aparte în inima mea. Cu Dinu Gheorghe vorbesc în fiecare zi despre abolut orice, avem o relaţie foarte bună", a spus Şumudică. Surse autorizate susţin că acesta va fi prezentat în această săptămînă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează