FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mazilu a suferit o noua contractura, iar Boya si Cesinha n-au convins in amicalul cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Amicalul cu Petrolul (3-2), de duminica seara, i-a amplificat grijile lui Cristiano Bergodi. Italianul a ramas fara Ionut Mazilu, cu trei saptamini inaintea Supercupei cu Dinamo, iar nou-venitii Boya si Cesinha nu au avut prestatii care sa le ofere incredere rapidistilor. Mazilu a suferit o contractura la un antrenament si nu a evoluat deloc contra "lupilor galbeni". E a cincea leziune musculara suferita de fostul atacant al Sportului, in mai putin de un an de cind a venit in Grant! Perioada de indisponibilitate e incerta, Mazilu urmind sa afle abia saptamina viitoare, in Elvetia, daca se poate antrena normal.

Achizitiile Pierre Boya si Cesinha au fost eclipsate de tinerii Raduta si Dobroiu, promovati de Bergodi de la Rapid II. Primul dintre cei doi juniori a fost si singurul atacant al giulestenilor care a inscris impotriva Petrolului. Boya a fost static si izolat de coechipieri in majoritatea timpului, iar Cesinha s-a intilnit rar cu mingea in cele 30 de minute in care a fost pe teren.

Burdujan revine azi
Cristiano Bergodi se va putea baza in cantonamentul din Elvetia (4-17 iulie) si pe Lucian Burdujan. Atacantul se intoarce astazi de la Bologna, unde timp de doua saptamini a efectuat ultima parte a recuperarii dupa o accidentare la glezna. In schimb, Ionut Stancu va rata pregatirea dinaintea noului sezon, din cauza unei fracturi de metatarsiene.

Bergodi incintat
Pierre Boya nu i-a impresionat pe suporteri dupa primul meci in tricoul Rapidului, dar l-a convins pe Cristiano Bergodi. Italianul l-a laudat pe camerunez dupa amicalul cu Petrolul: "Pierre a jucat bine si sint doar speculatii ca el ar vrea sa plece in Turcia. Am vorbit si mi-a spus ca e multumit de ceea ce a gasit la Rapid".

Rapid - Petrolul 3-2
Au marcat: Raduta (29), Maftei (37), N. Grigore (90 - penalty) / Mutiu (58, 77 - penalty)
Rapid: D. Coman (46 Apoula) - Sapunaru (72 Gonzalez), M. Constantin, Maftei (46 I. Rada), Bozovici - E. Dica (72 Paun), C. Lazar (46 N. Grigore), Grigorie (46 R. Stancu) - Dobroiu (60 Cesinha), Boya, Raduta (46 Buga). Antrenor Cristiano Bergodi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close