FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FC BRAŞOV 1-1

Meci cu peripeţii la Cluj » Marc s-a ales cu buza spartă, iar Conceicao a fost fluierat de fanii lui "U"

Portarul Braşovului, Marc, a rămas cu buza umflată după meciul de la Cluj
Portarul Braşovului, Marc, a rămas cu buza umflată după meciul de la Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 21:23

Fanii Universităţii Cluj l-au luat în colimator pe antrenorul Braşovului, Antonio Conceico.

Aceştia nu au uitat că "Toni" a antrenat-o pe rivala de moarte a "şepcilor roşii", CFR Cluj, în 2009, şi l-au fluierat copios la pauză, în drumul spre vestiare. Din galeria Universităţii au zburat mai mulţi bulgări de zăpadă în direcţia tehnicianului portughez.

Portarul Braşovului, Marc, s-a ales cu o accidentare urîtă la jumătatea reprizei secunde. După o ciocnire cu un coechipier, acesta a căzut pe gazon şi a cerut imediat intervenţia echipei medicale. Marc s-a ales cu buza spartă şi din cauza sîngerării excesive a fost nevoit să continue jocul cu un bandaj serios de vată.

"În prima repriză jucătorii mei nu au înţeles ce le-am cerut, dar în repriza secundă lucrurile s-au schimbat. Aceea este atitudinea pe care mi-o doresc pe toată durata partidei"
Antonio Conceicao, antrenor FC Braşov

"A fost un meci disputat în condiţii grele. Ştiam că în prima repriză terenul ne va permite să practicăm un joc mai combinativ, după care va ceda"

Ionuţ Badea, antrenor "U" Cluj

"E un punct mare pe care l-am cîştigat aici, pe terenul unei contracandidate. Şi la noi au fost multe schimbări, iar rezultatul e de bun augur"
Robert Ilyeş, căpitan FC Braşov

"Problema e că am pierdut două puncte mari. M-am simţit bine la debut, dar era perfect dacă reuşeam să şi cîştigăm jocul"
Adrian Cristea, mijlocaş "U" Cluj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gigigsp
gigigsp  •  03 Martie 2011, 12:40

Daca tot ati scris de fani si de bulgari, puteati mentiona si ca jucatorii de la Brasov au fost aplaudati la final. Numai U!

flopedmx
flopedmx  •  02 Martie 2011, 14:35

mai frate nu se poate sa nu apara vren parlit din deal care sa comenteze la articole despre 'U'! pacat ca din cauza la cei ca tine izvorate ura dintre cfr si 'U'! pe viitor posteaza comentariile in alta parte! HAIDE 'U'!

londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  28 Februarie 2011, 21:45

@fotbalfan da sa vezi cu ce patima canta galeria Brasovului M*** cfr ....referitor la stadion voua nici macar hartia igienica de la WC vost nu v-a dat nimeni veci....frustrarile si complexele se trateaza la doctor sau daca aia ramas fara sandwichiurile guru-lui vost chel plictiseste ne cu prezenta ta de duna.tv,mezzo si debrecen tv.SUCCES FC BRASOV

Vezi toate comentariile (6)
Comentează